MEDIRYO SHOP SRL

sector 5
Despre companie

 

MEDIRYO SHOP este o companie importatoare si distribuitoare, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea unei game vaste de consumabile medicale si echipamente de protectie. Intrucat obiectivul nostru principal este satisfacerea dvs., am dezvoltat o gama larga de consumabile care sa acopere nevoile clientilor nostri din cat mai multe domenii de activitate.

 

 

Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice, cum ar fi: spitale, clinici, cabinete medicale, gradinite, unitati de alimentatie publica, saloane de infrumusetare etc. Produsele comercializate de noi au certificate de calitate conforme cu normele europene si au un pret avantajos.

 

Livrarea produselor se realizeaza prin sistemul de curierat rapid, in 24 - 48 de ore de la confirmare, sau door-to-door prin agentii responsabili de vanzare si distributie. Sambata, duminica si de sarbatori legale se primesc comenzi on-line dar termenul de expediere curge incepand cu prima zi lucratoare ce urmeaza. In functie de valoarea sau de produsele comandate va putem oferi diferite DISCOUNT-uri sau LIVRARE GRATUITA.

Lasa un comentariu
Date de contact
sector 5, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
07628*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2519 vizualizari
0.00 / 0