Mecaprom

Str. Emil Isac, nr.2
Articole
Mecaprom – accesorii pentru buna functionare a semineului
Mecaprom – accesorii pentru buna functionare a semineului
Afara e din ce in ce mai frig si ce poate fi mai placut decat mult doritele seri linistite petrecute intr-un loc calduros, alaturi de cei dragi ? Dar unde ar fi acest loc potrivit daca nu in fata unui semineu ? Focul, caldura, mirosul si lumina acestuia aduc in orice camin o atmosfera de poveste, specifica anotimpurilor reci. Semineul innobileaza orice locuinta, indiferent de natura ei si contribuie din plin la atmosfera familiara de acasa, asigurand o caldura placuta si un confort sporit.
 • Adrian
 • 16.10.2013
Mecaprom: Grile perforate pentru seminee
Mecaprom: Grile perforate pentru seminee
Confortul casei dumneavoastra ar trebui sa fie principala preocupare atunci cand doriti amenajarea unei camere sau modernizarea imobilului. Avand in vedere ca iarna se aproprie cu pasi repezi, trebuie sa va asigurati ca dispuneti de toate mijloacele prin care sa puteti asigura o temperatura confortabila in timpul zilelor friguroase ce vor veni. Si la ce ne gandim atunci cand ne dorim o sursa de caldura optima? Desigur la costurile implicate, dar la fel de adevarat este ca prima imagine ce ne apare infatiseaza un semineu amenajat pe peretele sufrageriei, in fata caruia sa fie amenajat un spatiu de relaxare din care sa puteti urmarii flacarile alaturi de cei dragi. Dar cine nu si-ar dori asa ceva?
 • Andrei
 • 01.10.2013
Mecaprom are grija de aerisirea locuintei tale
Mecaprom are grija de aerisirea locuintei tale
Locuiesti la bloc, iar in bucatarie ai, pe langa geamul mare, si un gemulet mic de aerisire? Te deranjeaza faptul ca acest geam este din sticla obisnuita, pe cand geamul cel mare este din termopan, iar diferenta dintre cele doua se vede mult prea urat pentru gustul tau? Vrei sa montezi un grilaj de aerisire pe gemuletul mic, insa nu stii de unde sa cumperi astfel de articole? Pe timpul verii, tantarii isi fac loc in casa tocmai prin aceasta zona, care nu are plasa contra insectelor? Ti-ai montat un aparat de aer conditionat, insa la exterior toata partea se vede tare urat, aratand neingrijita?
 • Oana Birgaoanu
 • 04.08.2013
Caldura pe placul tau de la Mecaprom
Caldura pe placul tau de la Mecaprom
Doresti sa iti instalezi un semineu in locuinta ta si ai nevoie de grile cu lamele de suflare, reglabile, pentru confort sporit? Nu stii de unde sa le achizitionezi cat mai repede? Nimic mai simplu, deoarece firma Mecaprom din Bistrita-Nasaud iti sta la dispozitie cu component diverse, de cea mai buna calitate pentru semineul tau.
 • Oana Birgaoanu
 • 18.06.2013
Mecaprom – partenerul ideal al produselor metalice de calitate
Mecaprom – partenerul ideal al produselor metalice de calitate
Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, firma detine in acest moment cele mai performante echipamente: de la prese pneumatice la prese hidraulice si mecanice, de la masini de samfrenat la masini de sudat in puncte, de la ghilotine mecanice la masini de ambalat in folie termocontractibila, cu ajutorul carora operatiunile de stantare, ambutisare, sudura sau lustruire sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate.
 • seby
 • 15.04.2013
Compania Mecaprom – garanteaza calitatea si performanta produselor metalice
Compania Mecaprom – garanteaza calitatea si performanta produselor metalice
Grile de decompresie perforate sau cu lamele pentru seminee, grile perforate de suflare, grile perforate reglabile cu clapeta, grile patrate, orizontale sau verticale de aerisire din metal, racorduri, mansoane de cuplare, coliere reglabile, bride reglabile, produse metalice realizate prin decupare, ambutisare, perforare si indoire, cu echipamente performante – prese pneumatice, prese hidraulice si mecanice, masini de samfrenat, masini de sudat in puncte, ghilotine mecanice, masini de ambalat in folie termocontractibila – aceasta este oferta cu care se prezinta in fata partenerilor si clientilor sai firma Mecaprom din Nasaud.
 • seby
 • 15.03.2013
https://biz-news.ro//mecaprom-iti-aduce-aerul-casa/
https://biz-news.ro//mecaprom-iti-aduce-aerul-casa/
Pentru ca, creierul uman sa functioneze la capacitate normala este nevoie ca acesta sa beneficieze de un aport substantial de substante nutritive si de oxigen.
 • Simona Nechifor
 • 20.05.2013