Contrast Publicitate

Str. L. Roth, nr. 6

Materiale promotionale personalizate Medias

Materiale promotionale personalizate Medias

 

Firma Contrast Publicitate din Medias se ocupa de serviciul complet si profesionist in personalizarea materialelor promotionale pentru orice tip de client. Aceste obiecte aduc un plus de placere atunci cand se face referire la un brand indragit a caror servicii sau produse le utilizam.

Imprimeurile pe materiale textile reprezinta un mod de personalizare foarte cautat in ultimul timp datorita interactiunilor noastre zilnice. Aceste imprimari se pot realiza pe tricouri, bluze, camasi, pantaloni, bluze, etc, haine care le purtam zilnic si care au un impact vizual foarte puternic pentru altii.

Sistemele de afisaj reprezinta un upgrade a panurilor de publicitate simple, datorita reclamelor video care prezinta un interes mai mare fata de cele statice tip poza, fiind recomandate celor care nu se multumesc cu putin.

Instrumentele de scris care sunt personalizate reprezinta o solutie ieftina si practica de promovare a servicii, produselor sau chiar a firmei in sine.

Stick-urile de memorie de tip usb nu mai reprezinta o noutate pe aceasta piata si sunt acele instrumente care pot face diferenta atunci cand alcatuiti strategia de marketing.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Productie publicitara Medias Productie publicitara Medias
Productie publicitara Medias   Toata lumea stie ca il ultimul timp au aparut firme care se ocupa de productia publicitara, iar noi oferim aceste…
Publicitate led screen Publicitate led screen
Publicitate led screen   Firma noastra va poate pune la dispozitie un mod de publicitate cu led screen in Medias in piata Corneliu Coposu, care este…
Materiale promotionale personalizate Medias Materiale promotionale personalizate Medias
Materiale promotionale personalizate Medias   Firma Contrast Publicitate din Medias se ocupa de serviciul complet si profesionist in personalizarea…