Marand

Aleea Sinaia nr. 83
Articole
Marand si ambutisarea la rece
Marand si ambutisarea la rece
Ce este ambutisarea si la ce se foloseste aceasta? Ambutisarea este o operatie de deformare plastica a unui semifabricat. Prin ambutisare, acest semifabricat este transformat din plan intr-o piesa cava. Adesea, chiar si dupa obtinerea piesei cave dorite, prelucrarea ei continua cu scopul de a o adanci si mai mult.
 • Oana Birgaoanu
 • 04.03.2014
Prelucrare prin ambutisare disponibila prin Marand
Prelucrare prin ambutisare disponibila prin Marand
Prelucrarea diferitelor piese, in special cele de dimensiuni reduse, destinate domeniului industrial, comercial si asa mai departe, presupune aparatura de specialitate dar si cunostiinte si experienta in domeniul industrial. Mai mult, piesele mentionate nu se pot realiza decat in conditii speciale, in interiorul unor companii de profil si prin utilizarea unor proceduri tehnice, precum prelucrarea prin ambutisare. In cazul in care doriti sa beneficiati de asemenea servicii acum puteti beneficia de ofertele companiei Marand.
 • Andrei
 • 13.03.2014
Soclurile Marand pentru firme luminoase – Un ajutor cand vine vorba de promovare!
Soclurile Marand pentru firme luminoase – Un ajutor cand vine vorba de promovare!
Firmele luminoase sunt o alta modalitate de promovare a spatiului de lucru sau afisare a unei reclame pe timp de noapte sau in orice alt moment in care alte sisteme de afisaj nu ies in evidenta. Acestea sunt menite sa asigure o vizibilitate sporita a spatiului sau a produselor oferite. Ei bine, cand vine vorba de o astfel de promovare, fiecare detaliu este important, astfel ca si soclurile utilizate au o importanta majora daca se doreste o promovare eficienta. In cazul in care aveti nevoie de socluri pentru firme luminoase de cea mai buna calitate, firma Marand din Doiecesti (judetul Dambovita) este un producator recunoscut de astfel de socluri si nu numai.
 • Adrian
 • 12.02.2014
Marand – Despre ambutisarea la rece!
Marand – Despre ambutisarea la rece!
Pentru servicii de prelucrare prin ambutisare de calitate, apeleaza la compania Marand. Cu ajutorul acestor servicii se pot obtine piese cu diferite lungimi si diametre. Operatiunea este executata pe prese mecanice, piesele fiind confectionate din tabla de fier cu grosimea de pana la 1 mm. Deformarea materialului prin ambutisare este un proces complex care este influentat de geometria si materialul piesei, de tehnologia adoptata, de constructia echipamentului tehnologic si de alti factori. In functie de complexitatea formei piesei, ambutisarea se poate face dintr-o singura operatie sau din mai multe. Numarul operatiilor depinde de gradul de deformare solicitat de caracteristicile piesei si de cel admisibil, permis de material si de conditiile tehnologice folosite. Ambutisarea, este in fond, o operatie de deformare plastica prin care se transforma un semifabricat plan intr-o piesa cava sau se continua prelucrarea unei piese cave cu scopul cresterii adancimii ei. - See more at: http://www.biz-smart.ro/marand-despre-ambutisarea-la-rece/#sthash.TgIarKdz.dpuf
 • Lavinia Bilba
 • 24.02.2014
Marand – Specialistul prelucrarii prin ambutisare!
Marand – Specialistul prelucrarii prin ambutisare!
Pentru a obtine piese metalice din fier de diferite dimensiuni, compania Marand iti ofera servicii de prelucrare prin ambutisare cu ajutorul carora se pot obtine piese cu diferite lungimi si diametre. Aceasta operatiune este executata pe prese metalice, piesele fiind confectionate din tabla de fier cu grosimea de pana la 1mm. Ambutisarea este operatiunea de prelucrare a tablelor prin intermediul deformarii plastice prin care, dintr-un semifabricat plan se obtine o piesa cava sau care consta in continuarea deformarii semifabricatului cav in scopul scaderii diametrului si cresterii inaltimii. Exista doua feluri de ambutisare: la cald si la rece. In procedeul de ambutisare la rece, deformarea se face fara incalzirea prealabila a corpului si se utilizeaza pentru corpurile de dimensiuni relativ mici. In cazul incalzirii prealabile a corpului, deformarea este numita ambutisare la cald, metoda utilizata pentru corpurile cu duritate ridicata sau cu grosimi mari.
 • Lavinia Bilba
 • 06.02.2014
Marand- expertul tau in deformarea plastica a produselor metalice
Marand- expertul tau in deformarea plastica a produselor metalice
Societatea Marand din Dambovita, Targoviste, a fost fondata in anul 1992, avand ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor metalice prin deformare plastica, adica prin ambustisare. Pe langa aceste produse, va punem la dispozitie si piese stantate din tabla de otel pentru industria auto, care ulterior pot fi zincate pentru a le proteja impotriva coroziunii; piese executate din alama sau fier, pe strunguri automate; confectii metalice; capacele pentru globuri pentru pomul de iarna, confectionate din tabla de aluminiu, s.a.
 • Anca Ionesei
 • 30.01.2014
Marand: Beneficiaza de produse realizate prin prelucrare cu ambutisare
Marand: Beneficiaza de produse realizate prin prelucrare cu ambutisare
Produsele obtinute prin proces de ambutisare sunt de regula utilizate in realizarea obiectelor de artizanat sa de decor interior. Desigur, procesul de ambutisare poate fi utilizat si pentru alte scopuri industriale si nu numai, aceasta operatie necesitand insa aparatura de profil si cunostiinte de domeniu. De aceea, daca doriti executia unor produse care sa fie realizate prin proces de ambutisare va recomandam serviciile oferite de compania Marand.
 • Andrei
 • 20.12.2013
Cu Marand ai certitudinea preciziei
Cu Marand ai certitudinea preciziei
De retinut este faptul ca exista doua tipuri de ambutisare: cel efectuat la cald si cel efectuat la rece. Cu alte cuvinte, presarea la rece este operatia de prelucrare mecanica a pieselor prin presiune fara aschii. Aceasta este considerata un procedeu de prelucrare mecanica modern, in contiua dezvoltare. Prin presarea la rece se obtin piese de forma complexa, a coaror confectionare prin alte metode este deosebit de dificila si chiar imposibila. Aceasta metoda de prelucrare este dedicata productiei de serie si de masa.
 • Silvana Vorovenci
 • 28.10.2013