Man Distribution SRL-D

Str.Liviu Rebreanu
Despre companie

      Suntem producatori de articole din rachita si papura de la cosuri pana la mobilier. Astfel impletim cosuri din rachita perfecte pentru cosuri cadou de Paste si cosuri cadou de Craciun sau alte ocazii special ori pur si simplu ca obiecte decorative sau de stocare si depozitare, de diferite dimensiuni si modele. Pe site va prezentam cosuri cele mai comercializate si cele mai cerute de client, noi putem executa la comanda orice model de orice dimensiuni. Pe langa cosuri mai producem si tavi si cutii din rachita , de obicei doar pe comanda, pentru ca fiecare client are anumite cerinte in functie de destinatia lor , pentru prezentare de produse ( fructe , legume ) pentru transport sau pentru depozitare. Tot pe comanda executam si mobilierul din rachita , seturi pentru terase sau gradini compuse din canapea din rachita, doua fotolii din rachita si o masa din rachita, umbrele din rachita, dar si scaune din rachita, mese din rachita, rafturi din rachita si multe altele. Decoratiuni precum suporturi pentru flori si ghiveci, abajururi pentru corpuri de iluminat, cuiere de perete, capace pentru butoaie, accesorii pentru gradini si terase le producem pentru clienti la cerere, insa avem cateva exemple prezentate si pe site. Mai producem maturi, palarii, papuci, batatoare pentru covoare precum si celebrele rogojini din papura.

       In functie de cantitate oferim discounturi. Va invitam sa vizionati site-ul nostru si sa ne contactati pentru detalii de orice natura la datele din sectiunea CONTACT din subsolul site-ului.

       Toate produsele noastre sunt lucrate manual si sunt de calitate superioara. La cerere le putem lacui si/sau vopsi in diverse culori.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str.Liviu Rebreanu, Pantelimon, Judetul Ilfov (vezi harta)
0213-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1923 vizualizari
0.00 / 0