Mall-bb.ro

Str. Aleea Barajul Rovinari, nr.6, sector 3
Articole
Esti in cautarea unui generator de curent de inalta calitate? Apeleaza cu incredere la Mall-bb.ro!
Esti in cautarea unui generator de curent de inalta calitate? Apeleaza cu incredere la Mall-bb.ro!
Daca esti in cautarea unui generator de curent si nu stii la cine sa aplezi, Mall-bb.ro este alegerea pefecta! Pentru evitarea eventualelor neplaceri, de exemplu ( atunci cand este pana de curent), nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza generator de curent de la Mall –bb.ro care sa corespunda cerintelor si nevoilor tale!
  • Bianca Hau
  • 06.01.2016
Masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro
Masini de tuns iarba de pe Mall-bb.ro
Masini de tuns iarba performante, de calitate superioara, iti sunt puse la dispozitie printr-o larga oferta de catre Mall-bb.ro prin intermediul magazinului sau on-line. Daca doresti sa achizitionezi o masina de tuns iarba profi, nu mai sta pe ganduri si acceseaza chiar acum Mall-bb.ro pentru a beneficia de produse de calitate superioara la cele mai avantajoase preturi pentru tine.
  • Oana Birgaoanu
  • 01.06.2015
Despre masini de gaurit cu percutie
Despre masini de gaurit cu percutie
Un barbat puternic are nevoie de o scula puternica, una care sa ii permita sa-si duca la final toate proiectele, fie ca vorbim de remodelarea tuturor peretilor, sau de gaurirea peretelui pentru a pune o noua poza cu copila lui. Ei bine, fie ca aveti nevoie de echipamente pentru firma dumneavoastra sau doriti sa va pregatiti pentru urmatorul sezon de amenajari interioare, la www.mall-bb.ro veti putea gasi toate echipamentele, sculele si accesoriile de care aveti nevoie. - See more at: http://biz-smart.ro/despre-masini-de-gaurit-cu-percutie/#sthash.xmzY8k05.dpuf
  • Bianca Hau
  • 16.12.2015
Despre instalarea unui robinet PVC
Despre instalarea unui robinet PVC
Mall BB ofera prin intermediul siteului sau, www.mall-bb.ro o paleta foarte larga de echipamente si produse industriale din domenii ca PSI, al instalatiilor electrice dar si de apa pentru casa cat si pentru aplicatii industriale. In cadrul acestui articol vom discuta despre o serie de robineti mai speciali, nu neaparat prin aspectul lor, ci prin materialul folosit pentru a-i construi. In general, pentru astfel de echipamente se folosesc materiale ca fonta, otelul, alama, si nu numai.
  • Bianca Hau
  • 02.12.2015