Magazinul de Piese Utilaje

Aleea Ornamentului nr. 1, sector 4
Despre companie

Magazinul de Piese Utilaje isi are sediul in Bucuresti si este importator si distribuitor a unei game diversificate de piese auto si piese pentru diverse utilaje. Firma vine in sprijinul clientilor sai cu o oferta impresionanta de produse, oferindu-le acestora solutii complete si eficiente pentru functionarea optima a masinilor sau utilajelor de care dispun.

Piese de motor, injectoare, pompe de injectie si kit-uri pentru ambreiaj, elemente de suspensie, elemente de franare, piese de caroserie, instalatii electrice si instalatii de climatizare, alternatoare, electromotoare, lubrifianti, anvelope, cutii de viteze, sau cai de rulare pentru utilaje: iata doar cateva din produsele pe care Magazinul de Piese Utilaje le pune la dispozitia clientilor sai la un raport optim calitate-pret.

De asemenea, datorita personalului calificat de care dispune, firma are posibilitatea de a oferi si service pentru utilaje, servicii executate oriunde in tara. In cadrul acestora, sunt asigurate lucrari de reparatii sau mentenanta indiferent de modelul sau marca utilajului in cauza. Orice solicitare de acest gen este intampinata cu promptitudine si seriozitate, fiecare reparatie sau lucrare de intretinere fiind privita ca o provocare si o buna oportunitate de dezvoltare.

Lasa un comentariu
Date de contact
Aleea Ornamentului nr. 1, sector 4, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0723 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2056 vizualizari
0.00 / 0