Indeo Auto

Sos. Berceni nr. 48, sector 4

Magazin piese auto Bucuresti

Magazin piese auto Bucuresti

 

Service-ul Indeo Auto din Bucuresti detine si un magazin de piese auto, in cadrul caruia veti regasi o gama impresionanta de produse, de calitate superioara.

Indeo Auto are ca scop principal oferirea celor mai bune servicii si componente auto, pentru o functionare optima a masinii dumneavoastra. In ceea ce priveste acest ultim aspect, in cadrul magazinului pe care il detine in Bucuresti, Indeo Auto va pune la dispozitie piese auto distribuite de catre cei mai importanti si respectati producatori din acest domeniu, cum ar fi: Bosch, Mobil, Ford, BMW, Delphi, si multi altii.

Filtre auto, o gama variata de uleiuri si lubrifianti, bujii cu scanteie sau incandescente, articulatii, rulmenti pentru roti, amortizoare si alte elemente de suspensie, curele de distributie si accesorii, pompe de apa, ambreiaje, tevi de esapament, stergatoare de parbriz, sau elementele de caroserie se numara printre produsele ce fac parte din gama impresionanta de piese auto, oferite de catre Indeo Auto la cel mai bun raport calitate-pret.

Lasa un comentariu
Alte produse
Distribuitor piese auto Distribuitor piese auto
Piese auto Bucuresti
Distribuitor piese auto   La inceput,am pornit ca distribuitori de piese auto avand o echipa bine organizata in spate cu o experienta de peste 5…
Magazin piese auto Bucuresti Magazin piese auto Bucuresti
Piese auto Bucuresti
Magazin piese auto Bucuresti   Service-ul Indeo Auto din Bucuresti detine si un magazin de piese auto, in cadrul caruia veti regasi o gama impresionanta…