Zetpol.ro

Str. Sovata nr. 85, bl. Q11, sc. A, ap. 5

Magazin online incaltaminte copii

Magazin online cu incaltaminte pentru copii, Zetpol.ro ofera spre vanzare articole de acest gen destinate fetitelor si micilor domnisori deopotriva, precum: espadrile, sandale, cizmulite, in general pantofi pentru primavara-toamna la preturi accesibile oricui! 

Propunerea acestui magazin online in materie de incaltaminte copii sunt produsele marca Zetpol, producator din Polonia ce utilizeaza panza de in ca si material de baza in procesul de fabricatie. Material natural ce lasa pielea sa respire, panza este folosita in 3 straturi si pentru tocul incaltamintei, toc care impreuna cu brantul din dotare previne in mod eficient formarea piciorului plat (platfus). Exteriorul articolelor poate fi si din plus, o alternativa a panzei, acestea din urma remarcandu-se inclusiv prin comoditate, durabilitate si un design vesel care cu siguranta va fi pe placul oricarui micut. 

Ofera doar ce este mai bun piticului tau si alege inspirat produsele de pe Zetpol.ro, magazin online incaltaminte copii cu livrare in toata tara. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Magazin online incaltaminte copii Magazin online incaltaminte copii
Magazin online cu incaltaminte pentru copii, Zetpol.ro ofera spre vanzare articole de acest gen destinate fetitelor si micilor domnisori deopotriva, precum:…