Sipo

Str Catanoaia, nr. 33

Magazin materiale constructii

Sipo este un magazin materiale constructii ce poate fi accesat online si de unde puteti achizitiona cele mai bune produse din acest domeniu. Asadar, noi va punem la dispozitie o gama vasta de produse, care fac parte din mai multe categorii, precum: tencuieli decoartive, adezivi, pigmenti, lemn si metal, amorse si grunduri, lacuri si baituri, vopsea pentru tigla si acoperis, produse pentru parchet, gleturi pentru interior si exterior, chit de rosturi, tencuieli, sape si mortare, dar si multe altele. Calitatea este cea mai importanta atunci cand vine vorba de constructii durabile si rezistente, drept pentru care toate produsele noastre sunt fabricate de firme cunoscute in acest domeniu. Astfel, va punem la dispozitie materiale si accesorii pentru constructii de la Swisspor,Deutek, Knauf, Masterplast, Ceresit, Azur si multe altele.

In cazul in care sunteti interesati de ofertele noastre si vreti sa aflati mai multe despre magazinul nostru, va invitam sa ne vizitati pe sipo.ro!

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Magazin materiale constructii Magazin materiale constructii
Sipo este un magazin materiale constructii ce poate fi accesat online si de unde puteti achizitiona cele mai bune produse din acest domeniu. Asadar, noi…