Luxury Interiors Design

Soseaua Pipera-Tunari nr 48 A Voluntari - Ilfov
Despre companie
 

 

Suntem o companie pasionata de frumos, calitate si design. Echipa noastra este formata din tineri profesionisti care iubesc ceea ce fac si fiecare proiect pentru noi este unic ,de aceea ne dam toata silinta pentru ca fiecare client sa fie multumit de colaborarea cu noi. Dorim sa imbunatatim calitatea vietii clientilor nostrii oferindu-le nu numai produse de cea mai buna calitate ci si idei, concepte realizate de echipa noastra de designeri. In spatele fiecarei idei se afla o echipa condusa de profesionisti care va vor raspunde prompt tuturor cerintelor Dvs. Suntem responsabili fata de client pe toata durata proiectului-de la concept-pana la finalizare. Reusim sa ajungem la rezultate excelente lucrand in stransa colaborare cu clientul, realizand impreuna cu acesta nu doar o amenajare deosebita ci si un un parteneriat.

 

 

 

La noi va puteti gasi surse de inspiratie sau modalitati de a pune in aplicare propriile idei de confort si calitate. ‘Specialitatile’ noastre sunt: tapetul, draperiile si perdelele, ceramica, parchetul corpurile de iluminat asadar va putem oferi: tapet textil, tapet vinil, tapet hartie, tapet decorativ, draperii si perdele pentu copii, organza, matase, poliester, parchet laminat stratificat si masiv, gresie si faianta,
Va invitam sa vizitati pagina noastra de internet pentru a pasi in lumea amenajarilor interioare cu gust si personalitate!

Echipa Luxury Interiors Design

Lasa un comentariu
Date de contact
Soseaua Pipera-Tunari nr 48 A Voluntari - Ilfov, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0720-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2874 vizualizari
0.00 / 0