Livand IT

Sect. 4, Str.Izvorul Muresului nr.9, bl.D9, ap.36
Articole
Automate programabile Siemens de la Livand IT
Automate programabile Siemens de la Livand IT
Automatele programabile sau PLC-urile sunt echipamente electronice destinate automatizarii proceselor industriale cu caracter preponderent secvential, situate, din punct de vedere al complexitatii, intre echipamentele cu relee sau tranzistoare si calculatoarele electronice.
 • Oana Birgaoanu
 • 23.03.2014
Automate programabile doar prin Livand IT
Automate programabile doar prin Livand IT
Inovatiile in domeniul tehnologiei au adus posibilitatate simularii in timp real a multor aplicatii din domeniul industrial, utile in programarea unui proces tehnologic, cu rolul de indeparta anumite defectiuni ale sistemului ce pot distruge componente ale acesteia. Pe scurt, este vorba de automate programabile, cunoscute si ca PLC-uri. Acesta a fost creat pentru a inlocui circuitele cu releele din tablourile de automatizare a diferitelor masini, motiv pentru care a fost proiectat pentru a rezista la conditii severe. In plus, are imunitate la zgomot electric si rezistenta la vibratii sau impact. Automatele programabile reprezinta investitii eficiente, cu rezultate optime.
 • Silvana Vorovenci
 • 06.02.2014
Livand IT – Automate programabile performante
Livand IT – Automate programabile performante
In trecut, principala metoda de a controla un sistem erau oamenii. De-a lungul timpului, ingineria controlata a evoluat, iar electricitatea este folosita pentru control bazat pe relee. Releele permit intreruperea sau pornirea energiei fara a folosi un intrerupator mecanic, fiind utilizate pentru a realiza decizii simple logice. Dezvoltarea tehnologiei si implicit a calculatoarelor a dus la revolutionara aparitie a PLC-urilor.
 • Oana Birgaoanu
 • 06.02.2014
Lucreaza eficient si inteligent utilizand produsele Livand IT
Lucreaza eficient si inteligent utilizand produsele Livand IT
Procesele de munca din cadrul diverselor domenii de activitate au devenit din ce in ce mai fiabile si performante datorita tehnologiilor implementate. Aceste tehnologii ofera numeroase avantaje si ajuta angajatii usurand munca fizica depusa de acestia. Tehnologiile catre care fac referire sunt instalatiile de comanda automate care participa la realizarea automatizarii liniilor de comanda si nu numai. Dar pentru a eficientiza si mai mult acest proces, in cele ce urmeaza o sa va prezint automatele programabile comercializate de compania Livand IT, in Bucuresti si nu numai.
 • Andrei Prescura
 • 15.01.2014
8 avantaje ale automatelor programabile de la Livand IT
8 avantaje ale automatelor programabile de la Livand IT
Nu stii ce este acela un automat programabil? O definitie pe intelesul tuturor ar suna cam asa: un automat programabil este nici mai mult, nici mai putin decat un calculator specializat, a carui rol este acela de a realiza functii de control de diverse tipuri si multiple nivele de complexitate. Daca initial acest gen de automate a fost denumit, in engleza, PC, in timp, pentru a nu se incurca cu computerele personale, un automat programabil a primit denumirea de PLC sau Programmable Logic Controller.
 • Oana Birgaoanu
 • 18.12.2013
Livand IT – Avantajele automatelor programabile in procesul de productie!
Livand IT – Avantajele automatelor programabile in procesul de productie!
Automatele programabile sunt aparate sau echipamente prin intermediul carora sunt realizate instalatiile de comanda automate. Automatul programabil pe care firma din capitala vi-l pune la dispozitie are rolul de a inlocui circuitele cu relee din tablourile de automatizare a masinilor, fiind proiectat pentru a rezista la conditii severe, are imunitate la zgomot electric si rezistenta la vibratii sau impact. Sistemele automate de control a proceselor sunt un conglomerat de dispozitive electronice care confera stabilitate, acuratete si performanta. Sistemele de operare pot avea diverse forme de implementare pornind de la surse de alimentare si pana la masini.
 • Adrian
 • 29.11.2013
Livand It – Ce sunt automatele programabile?
Livand It – Ce sunt automatele programabile?
Daca esti in cautare de automate programabile la cele mai inalte standarde, Livand IT iti pune la dispozitie aceste dispozitive, realizate de unul dintre cei mai importanti producatori din acest domeniu, si anume, compania Siemens. Automatele programabile sunt acele aparate sau echipamente care au rolul de a ajuta la realizarea instalatiilor de comanda automate. Aceste echipamente inlocuiesc circuitele bazate pe relee din cadrul tabloului de automatizare al unei masini, si prezinta o serie de avantaje fata de astfel de circuite. Pentru ca firma Livand IT ofera servicii si produse de calitate, automatele programabile sunt produse calitative la preturi avantajoase.
 • Lavinia Bilba
 • 12.11.2013
Regleaza temperatura ambientala numai cu Livand IT
Regleaza temperatura ambientala numai cu Livand IT
In momentul in care este folisit pentru comanda unui aparat de incalzire cu rezistenta electrica precum radiatorul sau aeroterma, el este un mijloc de reglare locala a temperaturii, iar in cazul in care comanda functionarea unei centrale termice de apartament, sau vila, devine un mijloc de reglaj al temperaturilor din toate incaperile locuintei. Folisind termeni de specialitate, termostatele functioneaza pe baza dilatarii unor lamele sau spirale bimetalice, inchise in capsule elastice, care modifica pozitia unor contacte electrice ca urmare a dilatarilor respective.
 • Silvana Vorovenci
 • 30.10.2013