Lineo Engineering

Gheorghe Doja, 18, Timisoara, Romania​
Despre companie

La Lineo Engineering, succesul clienților este cel mai important. Satisfacția muncii bine facute si apreciate este deja o suficienta validare – totusi,  această recunoaștere o face și mai aparte.

„Lineo Engineering se poate adapta oricărui proiect, de la mecanic, la electric și civil, sau chiar si R&D. În relația noastră, Lineo Engineering este un factor extrem de important in inginerie și o gazdă in zona de cercetare și dezvoltare. Aceste lucruri, alaturi de comportamentul lor și modul în care ne ascultă nevoile, este important.” — Director tehnic principal, din partea unei companii de consultanta

„Sunt foarte educați. Drept urmare, au resurse calificate care aduc soluții proactive la probleme, oferă servicii bune și răspund rapid nevoilor noastre. În general, suntem mulțumiți de această colaborare.” — CEO, din partea unei companii de producție

Lineo Engineering reuseste să ofere servicii de inginerie de înaltă calitate, indiferent de proiect. Munca echipei romanesti cuprinde dezvoltarea de produse electronice complete, integrand toate proiectele interne, cercetare și dezvoltare și prototipare rapidă. Astfel, se oferă servicii de inginerie mecanică și inginerie electrică care oferă cicluri de dezvoltare mai rapide, soluții unice și produse de încredere.

Echipa înalt calificată de ingineri și manageri de produs oferă servicii de inginerie cu randament ridicat care îndeplinesc obiectivele clienților. Lucrând îndeaproape cu clienții, Lineo Engineering Timisoara transformă ideile complexe, foarte incipiente, în produse simple.

Sunteti in cautarea unei echipe profesioniste de cercetare și dezvoltare? Va ganditi la un produs pe care vreti să il lansati pe piață? Lineo Engineering este soluția perfectă unică pentru orice nevoi de dezvoltare electronică, proiectare și prototipare rapidă. Situată în Timișoara, România, echipa Lineo Engineering are experiența vastă și cunoștințele în industrie de care aveți nevoie pentru a construi soluții de inginerie de mare randament.

Lasa un comentariu
Date de contact
Gheorghe Doja, 18, Timisoara, Romania​, Timisoara, Judetul Timis
Nu este setat
Statistica
0 aprecieri
520 vizualizari
0.00 / 0