Lex Grup

Soseaua Pacurari nr.1 bl.540
Articole
Jocuri educationale pentru toti copiii
Jocuri educationale pentru toti copiii
Chiar daca timpurile s-au schimbat, iar inovatiile si tehnologia si-au pus amprenta in toate domeniile, copiii vor ramane intotdeauna copii, adica vor dori sa se joace.
 • Zoom Biz
 • 30.05.2014
Jocuri educationale Lex Grup – pentru copiii tai!
Jocuri educationale Lex Grup – pentru copiii tai!
Chiar daca urmeaza sa mearga la anul la scoala, inca iti doresti ca micutii tai sa se bucure de copilarie, sa se joace si sa fie fericiti.
 • Zoom Biz
 • 16.05.2014
Jocuri creative pentru copii de la Lex Grup – Primul pas spre invatare!
Jocuri creative pentru copii de la Lex Grup – Primul pas spre invatare!
Pentru orice individ, a fi creativ inseamna a avea succes de reusita pe mai multe planuri, de la cel profesional si social, pana la cel personal. Dezvoltarea creativitatii pentru fiecare persoana in parte are ca punct de pornire cea mai frageda varsta.
 • Adrian
 • 17.07.2014
Ajuta-ti micutul sa invete rapid si usor! – Lex Group
Ajuta-ti micutul sa invete rapid si usor! – Lex Group
Chiar daca micutii tai sunt la gradinita sau in clasele primare si ii stii pe mainile capabile ale unui educator / invatator cu experienta trebuie sa iti amintesti ca, la aceasta varsta, copiii tai au o capacitate extraordinara de aprofundare pe care trebuie sa si-o exerseze atat la scoala, cat si acasa. Cu toate acestea, dupa o dimineata intreaga petrecuta la scoala, cum iti poti convinge micutul sa continue sa invete si acasa? Raspunsul este simplu: prin joaca! Tot ceea ce copiii tai invata in primii ani de viata vor invata prin joaca si, prin aceasta metoda, vor fi mult mai receptivi chiar si la lucrurile mai dificile, cum ar fi matematica. Pentru a-l ajuta pe micutul tau sa aprofundeze ceea ce invata la gradinita sau la scoala, Lex Group iti pune la dispozitie jocuri educative!
 • Zorina Constantinescu
 • 04.04.2014
Lex Grup – Beneficiile jocurilor educationale pentru dezvoltarea celor mici
Lex Grup – Beneficiile jocurilor educationale pentru dezvoltarea celor mici
Prin intermediul magazinul online lexshop.ro, puteti achizitiona o gama variata de astfel de produse menite sa usureze procesul de invatare al copiilor dumneavoastra. Este foarte important felul in care sunt alese jocurile pentru copii, deoarece fiecare stimul gresit ii poate afecta pe acestia mai tarziu. Alegerea trebuie facuta astfel incat jocurile sa fie relevante in dezvoltarea emotionala, psihica si intelectuala a copilului. Din postura de parinti, trebuie sa tineti cont de particularitatile individuale ale copilului, si sa-i alegeti jocurile specifice varstei. Jucariile si jocurile educative ii dau ocazia micutului sa se manifeste prin joc si sa-si arate tendintele personalitatii, astfel incat, prin intermediul jocurilor pot fi corectate comportamente nedorite.
 • Adrian
 • 26.02.2014
Educa-i pe cei mici, prin joaca! Lex Group
Educa-i pe cei mici, prin joaca! Lex Group
In primii ani de viata, copiii tai au o capacitate exatrordinara de asimilare a lucrurilor, pe care noi, adultii, am inceput sa o pierdem pe parcurs. Prescolarii sunt mult mai deschisi la lucruri noi si au o sete de cunoastere inimaginabila, pe care si-o potolesc printr-o gama vasta de metode. Un copil va invata cele mai multe lucruri in primii ani de viata prin joaca; va capata cunostiintele de baza, isi va forma abilitatile sociale si, mai tarziu, va incepe incetul cu incetul sa isi dezvolte capacitatile intelectuale. Prin urmare, indatorirea ta ca adult este sa le procuri celor mici cat mai ulte metode prin care sa invete, jucandu-se; in cazul in care nu stii de unde sa incepi cautarile, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate in cadrul magazinului online www.lexshop.ro!
 • Zorina Constantinescu
 • 25.03.2014
Top 3 jocuri strategice de la Lex Grup
Top 3 jocuri strategice de la Lex Grup
Iti mai aduci aminte de copilarie si de serile de vara in care incingeai cate un joc de rummy cu toti prietenii tai? Iar cand nu era rummy era Scrabble, Nu te supara frate, Domino sau diverse jocuri cu cartile. Asta pe langa o multime de alte ore petrecute in aer liber jucand fie Sotron, Mima, Ratele si Vanatorul, Imparate-Imparate sau Matele-‘ncurcate.
 • Oana Birgaoanu
 • 11.02.2014
Lex Grup. Copilul tau stie sa se joace?
Lex Grup. Copilul tau stie sa se joace?
Stiai ca jocul este la fel de important ca si aerul pentru copii si ca el este responsabil pentru dezvoltarea completa a omului, transformandu-l dintr-un copil dependent de parintii lui intr-un adult pe propriile picioare? S-au dat numeroase definitii ale jocului, care mai de care mai pompoase si mai sofisticate si inca se mai incearca definirea lui. Insa, adevarul este simplu, foarte simplu si poate de aceea multi cercetatori nu-l vad. Jocul nu reprezinta altceva decat insasi natura umana. Fie ca esti copil, adult sau ai 80 de ani, jocul te cheama la actiune.
 • Oana Birgaoanu
 • 23.01.2014