Panouri Radiante cu Infrarosu

SOS. BERCENI, 16, SECTOR 4, BUC

Lampa infrarosu/panou radiant VEITO CH2500 RW Carbon cu Telecomanda

Lampa infrarosu/panoul radiant VEITO CH2500 RW Carbon cu Telecomanda este foarte economic, avand un randament de 99.9%, respectiv un raport de 92% radianta si 8% convectie, el generand caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele VEITO vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Lampa infrarosu/panoul radiant VEITO CH2500 RW Carbon cu Telecomanda este atat pentru  interior cat si pentru exterior.

Lampa infrarosu/panoul radiant VEITO CH2500 RW Carbon cu Telecomanda se monteaza doar pe perete sau pe stand de fixare.

Lampa infrarosu/panoul radiant VEITO CH2500 RW Carbon cu Telecomanda poate fi controlat de la distanta, prin telecomanda.

Termostatul analogic incorporat regleaza consumul de energie in functie de temperatura setata de dvs. si asigura o temperatura ambientala constanta in incapere.

Lampa infrarosu/panoul radiant VEITO CH2500 RW Carbon cu Telecomanda este prevazut cu 4 trepte de putere:  1000W – 1500W – 2000W – 2500W.

Daca se depaseste temperatura setata pe termostat,  panoul  va comuta automat pe o treapta inferioara, ajungand pana la treapta minima, dar nu se va oprii.

Cand functia „TIMER” a panoului este activata, panoul se va opri automat la sfarsitul perioade de timp setate.

Cu telecomanda aferenta se pot controla toate functiile si setarile acestuia:
– reglarea treptelor de putere;
– activarea si setarea functiei „TIMER”;
– activarea si setarea functiei de control automat al temperaturii;

Toate panourile radiante VEITO CH2500 RW Carbon si telecomenzile lor au aceeasi frecventa, astfel incat este posibil a controla mai multe panouri radiante VEITO CH2500 RW Carbon cu aceeasi telecomanda.

Încălzitorul Veito este echipat cu diverse dispozitive de siguranţă, care previn riscul producerii unui incendiu. În situaţia în care aparatul nu funcţionează corespunzător, se activează dispozitivul de siguranţă şi aparatul este oprit în mod automat.

Pentru toate modelele VEITO, este disponibil un stand de fixare (suport tip picior), care simplifica utilizarea si amplasarea panoului radiant atat in incaperi cat si la exterior.

Lasa un comentariu
Alte produse
Panouri radiante cu infrarosu Panouri radiante cu infrarosu
Panouri radiante
Cand vorbim despre panouri radiante cu infrarosu, vorbim despre panouri de incalzire a locuintei ce functioneaza pe baza de radiatii infrarosii (benefice…
Panouri Radiante Dragus Panouri Radiante Dragus
Panouri radiante
Panouri Radiante Dragus - Cand vorbim despre Panouri Radiante Dragus, vorbim despre panouri radiante de top din piata romaneasca, numarandu-se…
Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60
Panouri radiante
Un Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 se poate instala si in camere mai mari, caz in care se impune a se instala mai multe panouri in aceeasi…
Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA
Panouri radiante
Un Panou Radiant Ecosun U 600w reprezinta un panou radiant cu infrarosu de 600w, cu dimensiuni 1192x592x30 mm, util pentru incalzirea unei camere…