Panouri Radiante cu Infrarosu

SOS. BERCENI, 16, SECTOR 4, BUC

Lampa infrarosu/panou radiant DELEX IRH 2000 Halogen

Dispozitivul de incalzire Lampa infrarosu/panou radiant DELEX IRH 2000 cu halogen contine un tub de incalzire cu infrarosu si un sistem reflectorizant care ofera o distributie uniforma si placuta a caldurii. Dispozivitul de incalzire cu infrarosu economiseste 30%- 40% electricitate in comparatie cu dispozitivele de incalzire traditionale, care incalzesc strict prin convectie.

Panourile Radiante DELEX IRH 2000 sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu halogen. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor.

Panourile Radiante DELEX IRH 2000 pe halogen sunt ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial

Sunt potrivite in special pentru aplicatii de exterior:  case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Temperatura elementelor aflate in contact direct cu tubul incalzitor este de aproximativ 120 grade C.

Tehnologia de încălzire radianta reflectorizantă imită căldura produsă de razele soarelui, încălzind în mod direct persoana sau obiectul aflat în raza de acțiune. Pe măsură ce temperatura suprafeței încălzite se ridică, efectul de căldură se simte în aer și zonele inconjurătoare.

Dispozitivele de încălzire radianta sunt potrivite pentru camere deschise și largi și economisesc energie încălzind obiectele și nu intreaga cameră.

Încălzirea radianta este sigură și sănătoasă, nu produce miros, substante chimice, gaze daunatoare și nu ridică praful.

Lampa infrarosu/panou radiant DELEX IRH 2000 Halogen este un produs foarte eficient, folosind mai puțină energie electrica pentru a crea aceeași cantitate de căldură ca si dispozitivele tradiționale.

Lasa un comentariu
Alte produse
Panouri radiante cu infrarosu Panouri radiante cu infrarosu
Panouri radiante
Cand vorbim despre panouri radiante cu infrarosu, vorbim despre panouri de incalzire a locuintei ce functioneaza pe baza de radiatii infrarosii (benefice…
Panouri Radiante Dragus Panouri Radiante Dragus
Panouri radiante
Panouri Radiante Dragus - Cand vorbim despre Panouri Radiante Dragus, vorbim despre panouri radiante de top din piata romaneasca, numarandu-se…
Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60
Panouri radiante
Un Panou Radiant Dragus 300w (250w) 50/60 se poate instala si in camere mai mari, caz in care se impune a se instala mai multe panouri in aceeasi…
Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA Panou Radiant Ecosun U 600w 119/59 CEHIA
Panouri radiante
Un Panou Radiant Ecosun U 600w reprezinta un panou radiant cu infrarosu de 600w, cu dimensiuni 1192x592x30 mm, util pentru incalzirea unei camere…