La Fabrica

Str. Vulcan Judetul, nr. 14, sector 3
Despre companie

La Fabrica este un jucator important pe piata romaneasca in ceea ce priveste comercializarea de materiale de constructii de inalta calitate, precum si efectuarea de lucrari din lemn si alte materiale pentru clienti. Experienta in tehnologiile de prelucrare a lemnului si in constructii din lemn plaseaza compania printre cele mai performante din tara, fapt datorat si numeroaselor parteneriate construite de-a lungul timpului cu societati precum: Adeplast, Baumit, Holcim, Lafarge, Rigips, Socera si altele.

Provocarile in constructii nu intarzie niciodata sa apara, mai ales daca se apeleaza la materiale sau utilaje si echipamente de o calitate indoielnica. Daca doriti sa efectuati lucrari de durata, care sa se ridice la nivelul asteptarilor, La Fabrica va propune toata gama de solutii, de la caramida si BCA pana la produse metalurgice, materiale pentru termosisteme, gips carton, tencuieli si ciment, invelitoare diverse, lemn si lucrari din lemn. Toate acestea sunt comercializate si prin magazinul online La Fabrica, astfel ca orice persoana fizica sau juridica din tara poate avea acces la ele.

Serviciile de constructii sunt o componenta aparte a activitatii firmei. Echipele care se ocupa de lucrari au instruirea necesara, dar dispun si de echipamente performante pentru a obtine rezultatele promise.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa contactati reprezentantii firmei!

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Vulcan Judetul, nr. 14, sector 3, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0213-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2642 vizualizari
0.00 / 0