KWESTO

STR. CAMPULUI 15A
Articole
Kwesto – Mobilier de birou perfect pentru orice gust!
Kwesto – Mobilier de birou perfect pentru orice gust!
Pentru cei mai multi dintre noi, biroul reprezinta un loc perfect pentru studiu, un loc care ne aduce foarte multa inspiratie, care are darul de a ne incarca de energie si care ne poate stimula creativitatea.
 • Adrian
 • 30.05.2014
Mobilier de birou oferit de Kwesto!
Mobilier de birou oferit de Kwesto!
Daca vrei sa iti mobilezi biroul sau vrei sa il redecorezi, compania Kwesto iti ofera toate componentele necesare mobilarii unui birou.
 • Lavinia Bilba
 • 30.05.2014
KWESTO. 6 piese de mobilier indispensabile oricarui birou
KWESTO. 6 piese de mobilier indispensabile oricarui birou
Iti petreci cea mai mare parte din timp la birou? Tocmai din cauza aceasta, mobilierul de birou este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa te ingrijesti, astfel incat el sa prezinte flexibilitate, libertate si ergonomie pentru ca munca ta sa se desfasoare in cele mai bune conditii.
 • Oana Birgaoanu
 • 26.01.2014
6 piese de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din biroul tau! – Kwesto
6 piese de mobilier ce nu trebuie sa lipseasca din biroul tau! – Kwesto
Masa de birou – desigur, este piesa de mobilier indispensabila dinauntrul unui birou. Masa de birou este piesa de mobilier in fata careia iti vei petrece majoritatea timpului, astfel incat Kwesto iti pune la dispozitie zeci de modele, fie cu design simplu, fie echipate cu sertare si alte compartimente pentru a-ti pastra la indemana obiectele necesare.
 • Zorina Constantinescu
 • 02.12.2013
Kwesto – Rogojini industriale pentru o varietate de activitati!
Kwesto – Rogojini industriale pentru o varietate de activitati!
Produse industriale marca Airflex, rogojinile industriale Kwesto sunt confectionate din cauciuc 100% natural, si prevazute cu margini inclinate pentru evitarea impiedicarii. Placa de podea realizata din PVC granulat este un model antiderapant disponibil in doua variante, ?i anume: in forma de bile sau de monede.
 • Adrian
 • 11.11.2013
Alege siguranta si protectia oferita de Kwesto
Alege siguranta si protectia oferita de Kwesto
Iti doresti un mod eficient prin care sa securizezi banii si documentele importante de la locul de munca? Vrei un produs ieftin dar rezistent care sa asigure siguranta bunurilor dumneavoastra? Nimic mai simplu; compania Kwesto va ofera acum o gama diversificata de seifuri metalice de cea mai buna calitate. Aceste seifuri vor fi perfecte in cadrul birourilor, sediilor de companii, reprezentantelor firmelor, spatiilor comerciale dar si in cadrul locuintelor personale sau in camerele hotelurilor de mari, mici sau medii dimensiuni.
 • Andrei
 • 25.10.2013
Alege calitatea KWESTO pentru biroul sau atelierul tau
Alege calitatea KWESTO pentru biroul sau atelierul tau
KWESTO si TAKKT impreuna pentru tine! Dupa cum am mentionat mai sus, KWESTO este o companie ce a luat nastere in Praga, in anul 2000, in cadrul concernului TAKKT. TAKKT se ocupa, in special, de dotarile comerciale, iar produsele, pe care aceasta companie le vinde, depasesc numarul de 175.000. Poti sa cumperi de la produse pentru hoteluri si piata gastronomica, pana la mobilier pentru birourile clasice. KWESTO este un membru tanar al concernului TAKKT, insa beneficiaza de tot suportul si experienta acestuia, iar acest lucru se reflecta si asupra calitatii produselor pe care le comercializeaza. Peste 13 ani de actvitate nu sunt putini, iar KWESTO merita increderea ta! Kwesto a stiut ca in lumea moderna in care ne aflam trebuie sa te axezi si pe vanzarea on-line si tocmai de aceea iti pune la dispozitie un cataolog cu peste 12.000 de produse, pe internet. Astfel, in aceste cataloage poti sa gasesti produse de uz casnic, pentru persoane simple, care au nevoi simple, dar poti gasi si produse special create pentru ateliere si birouri.
 • seby
 • 28.05.2013
Cu Kwesto poti ambala orice
Cu Kwesto poti ambala orice
Ai o afacere si este necesar sa transporti materiale ce trebuie ambalate in folie de plastic? Vrei sa te muti in alta locuinta si ai nevoie sa iti protejezi mobila si nu stii cum? Foarte simplu, firma Kwesto din Ramnicu Valcea are un magazin ce are ca domeniu de activitate vanzarea on-line de folii speciale pentru ambalare. Ambalarea este operatia prin care se realizeaza protejarea produselor in scopul pastrarii calitatilor fizice si chimice initiale, in timpul manipularii, transportului, depozitarii si desfacerii lor. Alegerea modalitatii de ambalare este dificila datorita diversitatii materialelor folosite, varietatii produselor ce trebuie ambalate, metodelor si masinilor de ambalare sau de confectionare a ambalajelor, numarului mare al accesoriilor de protectie si diversitatii conditiilor de transport.
 • Oana Birgaoanu
 • 25.06.2013