Kledor

Str. Mladinovici Dragos nr. 2, Sector 4
Articole
Kledor te invata cum sa-ti alegi mocheta potrivita
Kledor te invata cum sa-ti alegi mocheta potrivita
Stiai ca moda covoarelor persane a apus demult? Chiar daca esti o persoana conservatoare, in ceea ce priveste amenajarea interioara a locuintei tale, ar trebui sa lasi sa patrunda aerul proaspat al design-ului modern si, implicit, al mochetelor mici, colorate si cochete, care au fost la moda in 2013, dar vor ramane in tendinte si pentru anul 2014.
 • Oana Birgaoanu
 • 09.01.2014
Infrumuseteaza-ti locuinta cu mochetele Kledor – Bucuresti!
Infrumuseteaza-ti locuinta cu mochetele Kledor – Bucuresti!
Ai posibilitatea de a-ti amenajata locuinta dupa gusturile si preferintele tale pentru ca, in momentul in care ajungi acasa dupa o zi grea de munca, sa te simti confortabil, in elementul tau. Compania Kledor iti intelege dorinta de a-I reda locuintei tale un look inspirat din caracteristicile personalitatii tale, si, din acest motiv, iti ofera sansa de a infrumuseta orice camera cu mocheta potrivita!
 • Zorina Constantinescu
 • 11.12.2013
Mochetele Kledor – Solutii ideale pentru orice podea!
Mochetele Kledor – Solutii ideale pentru orice podea!
Pentru a satisface orice cerinta, firma Kledor din Bucuresti va vine in ajutor cu mai multe tipuri de mocheta. Materialul din care este realizata poate fi natural (lana, bumbac, in, paie) sau sintetic (fibre sintetice, plastic reciclat). Varietatea de culori si tipare disponibile sunt pentru pretentiile tuturor.
 • Adrian
 • 02.12.2013
Personalizeaza-ti pardoseala cu mochetele Kledor!
Personalizeaza-ti pardoseala cu mochetele Kledor!
Fiecare dintre noi isi doreste sa fie inconjurat de obiecte care sa il reprezinte, care sa le transmita tuturor celor care le vad ca ii apartin. Uneori, o personalitate puternica are nevoie de multe modalitati de exprimare ; astfel, persoana ce o poseda tinde sa profite de obiectele din jurul sau pentru a le comunica celor din jur ce fel de om este.
 • Zorina Constantinescu
 • 13.11.2013
Kledor Bucuresti – produse de calitate pentru pardoseli
Kledor Bucuresti – produse de calitate pentru pardoseli
Produsele comercializate de firma sunt fabricate de companii de renume din Europa, precum Nordpfeil, Maltzhan, Grundorf – Germania, Tapibel, Balta – Belgia, Milliken – Danemarca, Schmidt – Irlanda, Estillon – Olanda, Agnella – Polonia, Graboplast – Ungaria sau REMP – Italia. Cu o experienta de opt ani pe piata de profil, Kledor este un partener de incredere pentru numeroase firme de profil din business sau industria hoteliera, carora le ofera cele mai bune produse din gama mochetelor, a covoarelor vinilice, ori a acoperitorilor din cauciuc.
 • Mirela Sturzoiu
 • 09.04.2013
Kledor si mocheta personalizata
Kledor si mocheta personalizata
Compania Kledor ofera servicii in domeniul acoperirilor de pardoseala. Gama de produse pe care o ofera cuprinde, mochete, parchet stratificat, covoare vinilice, acoperitori din cauciuc ce pot fi folosite pentru spatii publice, hoteluri, centre business, etc. Mochetele pe care cei de la Kledor le comercializeaza sunt de mai multe tipuri: in role sau in dale; confectionate din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri; poate fi crosetata sau tesuta; netesuta ideala pentru un trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatiile expozitionale; speciala pentru un trafic mediu, intens sau extrem; sau personalizata.
 • Simona Nechifor
 • 21.05.2013
Kledor – Mochete Bucuresti
Kledor – Mochete Bucuresti
Firma va pune la dispozitie un personal cu o inalta calificare in domeniul acoperitorilor de pradoseala si a barierelor de praf, beneficiind de o experienta bogata, in cei peste 7 ani de activitate. Va intrebati probabil ce sunt barierele de praf. Va lamurim acum: barierele de praf sunt produse destinate zonelor aferente intrarilor in cladiri, cu rol de preluare a prafului/murdariei de pe incaltaminte. Barierele de praf sunt in general mochete pe suport PVC, traverse sau covorase, module din PVC simple sau cu insertie de mocheta. La cerere, compania realizeaza si covoare pentru intrare, inscriptionate cu logo-ul clientului sau reprezentand desene mai complexe. Iata cateva tipuri de mocheta, in role sau dale: mocheta din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri, mochete ignifugate si antistatizate mocheta cu aspect buclat, velurat sau tuns in diverse combinatii.Urmeaza mocheta netesuta (nedleepunch) pentru trafic mediu si intens, inclusiv pt spatii expozitionale, mocheta pentru trafic mediu, intens sau extrem, mocheta cu un confort bun, foarte bun sau luxos, mocheta cu personalizare in orice desen sau culoare, conform colectiilor standard lansate de producatori sau a logo-urilor propuse de client.
 • seby
 • 06.06.2013
Kledor iti “imbraca” pardoseala
Kledor iti “imbraca” pardoseala
Cu ce se ocupa firma Kledor? Fiind infiintata in anul 2005, compania Kledor vine in intampinarea dumneavoastra cu un portofoliu diversificat de produse si servicii in domeniul acoperitorilor de pardoseala. Ce acoperitori de pardoseala comercializeaza compania Tim Net Service Group? Mocheta, covor PVC, bariere de praf, parchet sunt doar cateva dintre solutiile pentru care puteti opta pentru acoperirea pardoselii dumneavoastra.
 • Dan Constantin
 • 19.06.2013