Jump System Solutions

Str. Tipografiei, Nr 64
Articole
Camere video disimulate oferite de Jump System Solutions
Camere video disimulate oferite de Jump System Solutions
Asigurarea celor mai bune conditii de munca angajatiilor dumneavoastra este o necesitate in special daca doriti performante pe masura dar si loialitate, incredere si profesionalism. In acelasi timp insa, supravegherea angajatiilor poate reprezenta o solutie eficienta prin care sa gestionati performantele inregistrate, rasplatirea meritelor, imbunatatirea serviciilor si asa mai departe. Aceasta supraveghere trebuie realizata de la distanta fara ca prezenta dumneavoastra sa fie notabila. In acest scop, dar nu numai, au fost realizate camerele video disimulante.
 • Andrei
 • 12.02.2014
Cu Jump System Solutions poti vedea orice, oricand!
Cu Jump System Solutions poti vedea orice, oricand!
Avand un sistem de supraveghere video instalat intr-o locatie, ai tot timpul un ochi care o supravegheaza, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Acest sistem poate fi accesat din orice colt al lumii folosind internetul.
 • Oana Birgaoanu
 • 30.01.2014
Asigura siguranta imobilului tau prin serviciile Jump System Solutions
Asigura siguranta imobilului tau prin serviciile Jump System Solutions
Pentru a avea protectie crescuta asupra propriilor bunuri si asupra propriului imobil trebuie sa iei in considerare amplasarea unui sistem de alarma. Acest sistem de alarma poate lua diverse forme in functie de scopul pe care il urmariti si de necesitatiile personale. Gama de sisteme de alarma existenta este una extrem de diversificata, astfel indiferent de cerintele dumneavoastra o sa puteti achizitiona produsul de care aveti nevoie. Dar, credeti ca montarea acestui sistem este de ajuns? Daca va doriti cu adevarat protectie garantata atunci raspunsul este unul negativ.
 • Andrei
 • 26.01.2014
Termostat de camera oferit de Jump System Solutions!
Termostat de camera oferit de Jump System Solutions!
Daca vrei sa achizitionezi un termostat de camera electronic, Jump System Solutions iti pune la dispozitie o gama variata de produse din aceasta gama de dispozitive la preturi fara concurenta. Termostatul este acel dispozitiv care iti ofera posibilitatea de a modifica sau mentine o anumita valoare de temperatura constanta in cadrul incaperii in care acesta este amplasat. Aflat intr-o stransa legatura cu centrala sau alte instalatii de caldura, termostatul este un dispozitiv esential in cazul in care detii astfel de echipamente. Utilizarea unui dispozitiv eficient de acest gen conduce la desfasurarea in mod normal al ciclului de incalzire, iar aceste echipamente le poti gasi prin intermediul magazinului online e-Jump.ro.
 • Lavinia Bilba
 • 15.01.2014
Ce trebuie sa stii despre switch-urile fara management? – Jump System Solution
Ce trebuie sa stii despre switch-urile fara management? – Jump System Solution
Daca cerintele sunt simple, iar aplicatiile pentru care se doreste instalarea unui astfel de dispozitiv nu sunt foarte complexe (in cadrul locuintelor sau al companiilor mici), switch-urile fara management sunt echipamentele pe care trebuie sa le ai, cu siguranta, fara sa te complici cu celelalte.
 • Anca Ionesei
 • 28.11.2013
Jump System Solutions: informatii utile despre termostatul de camera electronic
Jump System Solutions: informatii utile despre termostatul de camera electronic
Vrei sa-ti cumperi o centrala termica si, pe langa dilema alegerii unui model, te intrebi adesea daca un termostat de camera electronic te ajuta la ceva? Ai auzit, in stanga si in dreapta, ca acesta are o serie de avantaje, insa tu nu le cunosti si ai dori sa afli informatii utile despre produs. Daca citesti in continuare acest articol, vei gasi informatii importante cu privire la termostatele de camera electronice, asa numite si termostate de ambient, si vei afla si de unde le poti cumpara.
 • Oana Birgaoanu
 • 08.11.2013
Jump – magazinul online oricand la dispozitia ta!
Jump – magazinul online oricand la dispozitia ta!
Nu stii de unde sa iei cele mai performante sisteme de avertizare pentru interior sau exterior ori avertizoare de fum sau inundatii? Ai nevoie de diverse sisteme de supraveghere video pentru afacerea ta? Cauti intrerupatoare, prize compacte, prize modulare sau elemente de retelistica? Placi de retea, switch-uri sau diverse modele de routere? Gasesti tot ceea ce iti doresti pe magazinul online e-JUMP! Jump are pentru tine oferta completa a echipamentelor electrice si de retelistica, dar si numeroase componente pentru sisteme de alarma antiefractie, antiincendiu si de supraveghere video.
 • Mirela Sturzoiu
 • 08.08.2013
Bucura-te de caldura caminului tau utilizand serviciile Jump System Solution
Bucura-te de caldura caminului tau utilizand serviciile Jump System Solution
Iarna se aproprie cu pasi grei si din cate se pare anotimpul rece va fi unul destul de indelungat si geros. Daca vrei ca iarna sa nu te surprinda atunci cu siguranta trebuie sa faci anumite pregatiri pentru a asigura caldura caminului tau si al familiei tale si pentru a te putea relaxa linistit si fara griji chiar si in timpul celor mai geroase nopti sau dimineti. Astfel indiferent de sistemul de incalzire cu care casa dumneavoastra este prevazuta, caldura ambientala trebuie setata si mentinuta prin intermediul termostatelor de camera. Termostatele de camera pot fi de diverse modele, dar cele mai recomandate sunt cele electronice. Acestea furnizeaza solutii optime, prompte si durabile pentru mentinearea unei temperaturi constante in camerele in care sunt instalate. Dupa cum am precizat deja in liniile de mai sus, termostatele electronice de camera pot fi utilizate indiferent de sistemul de incalzire instalat in casa sau apartamentul dumneavoastra. Dupa cum stim, cele mai utilizate solutii termice sunt centralele termice (pe gaz, curent sau lemne) dar sa nu uitam nici de panourile radiante ce fac posibila renuntarea la utilizarea gazelor naturale in detrimentul curentului electric. Aceste panouri au si efecte terapeutice importante, dar scopul prezentului articol nu este acela de a trata sistemele de incalzire existente pe piata de profil din Romania.
 • Andrei
 • 11.10.2013