JELIU MIHAI BOGDAN PFA

Str, Rasnov, Nr. 6, Bl. 62, Sc. B, etaj 3, Ap. 34
Despre companie

             Cu o experienţa de 8 ani de activitate, am capatat responsabilitate faţă de fiecare lucrare în parte si putem sa vă oferim servicii de tipografie, grafica si web developer de calitate. Promovăm o relaţie bazată pe respect onestitate şi corectitudine, soluţiile oferite de noi contribuind la succesul afacerii tale si implicit la succesul nostru.
             Prin serviciile oferite, încercam să obţinem respectul pe care îl acordam clienţilor noştri. Produsele realizate de societatea noastră ating standardele de calitate europene la costuri scăzute.
             Avem o echipa tanara si dinamica, pregatita sa realizeze in conditiile cele mai bune toate solicitarile dumneavoastra, ne-am adaptat la schimbări şi am înteles esenţialul … clientul este cel mai important. Pe langa legile tiparului profesionist, am respectat această regulă şi întotdeauna a dat roade. Am optat pentru relatia directa cu beneficiarul final, astfel inlaturam neintelegerile cauzate de intermediari.
           Seriozitatea, discretia si atenta intelegere a nevoilor clientului fac parte dintr-un ansamblu de calitati pe care firma noastra il pretuieste.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str, Rasnov, Nr. 6, Bl. 62, Sc. B, etaj 3, Ap. 34, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
07679*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1660 vizualizari
0.00 / 0