Hispano Inversiones Marenostrum

Tomis, Nr. 115

Jambon

390 RON
Paleta iberica Ingrediente : jambon iberic si sare. Pulpele de porc se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii si ierni cu temperaturi scazute. Sararea acestora se face si astazi precum odinioara, cu sare extrasa, rafinata si purificata din Marea Mediterana,urmand apoi un proces gradual si natural de transformare si maturare a pulpelor in jamboane crud-uscate. Acest proces unic si complex de ma �turare - uscare dureaza intre 7 si 36 luni de zile pentru fiecare jambon, in functie de particularitatile acestuia si de calitatea dorita. www.specialitatispaniole.ro www.specialitatispaniole.ro
Lasa un comentariu
Alte produse
Jambon Jambon
Produse
Paleta iberica Ingrediente : jambon iberic si sare. Pulpele de porc se matureaza lent in zonele muntoase cu climat temperat, cu aer uscat in timpul verii…
Jambon spaniol Jambon spaniol
Produse
Super reduceri de 50% ! Intra acum pe www.specialitatispaniole.ro si profita de cele mai tari oferte de pe net, Jambon Serrano Gran Reserva 7 kg ( 645,00…
Vinuri Spania Vinuri Spania
Produse
Vinuri spaniole, Baron de Lajoyosa 2001, Marin Merlot 2008, Baron de Lajoyosa Gold, Vallejo de la Mota 2001 editie limitata cca 9000 de sticle anual.…
Vin Baron de Lajoyosa Gold + cutie cadou Vin Baron de Lajoyosa Gold + cutie cadou
Produse
Un "amestec" special din cele mai bune vinuri ale noastre, Barón de Lajoyosa Gran Reserva. Un vin elaborat cu ocazia implinirii a 100 de ani…