Iva X Sound S.R.L

Bd 1 Decembrie 1918
Despre companie
Iva X Sound S.R.L a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Petrosani, judetul Hunedoara. Compania Iva X Sound S.R.L produce o gama larga de sandiwichuri - porc, pasare, ton. Firma noastra are o echipa de 40 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Iva X Sound S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Produse si servicii: sandiwich-uri - Pui, Porc, Ton Tipul companiei: Producator Piata de desfacere: Romania Nr angajati: 11-50 Certificate: - Anul infiintarii: 1996
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Hamburger Special Hamburger Special
Hamburger
Hamburger Special Ingrediente: chifla, ketchup, cascaval pane cu sunca, cartofi prajiti, maioneza, salata de varza, sos vinegreta cu mustar.
Hamburger Grecesc Hamburger Grecesc
Hamburger
Hamburger Grecesc Ingrediente: chifla, sos grecesc, piept de pui, rosii, ceapa
Hamburger gratar de pui Hamburger gratar de pui
Hamburger
Hamburger gratar de pui Ingrediente: chifla, ketchup, piept pui la gratar, cartofi prajiti, maioneza, salata de varza, sos vinegreta cu mustar.
Hamburger mexican Hamburger mexican
Hamburger
Hamburger mexican Ingrediente: chifla, ketchup, piept de pui cu sos mexican, cartofi prajiti, maioneza, salata de varza, sos vinegreta cu mustar.
Date de contact
Bd 1 Decembrie 1918, Petrosani, Judetul Hunedoara
0254 *****
Statistica
0 aprecieri
4647 vizualizari
0.00 / 0