iTechSol

str. Muresului nr. 231A
Articole
Panouri solare termice
Panouri solare termice
Panourile solare consitituie solutia ideala pentru toti cei care isi doresc sa profite de energia solara, cu costuri foarte mici. Puteti beneficia de apa calda menajera gratuit, doar datorita energiei solare utilizate in mod eficient si corect.
 • Bianca Hau
 • 27.06.2016
Incalzire in pardoseala
Incalzire in pardoseala
Tot mai multe persoane, mai ales din randul celor care locuiesc la casa, opteaza pentru varianta incalzirii in pardoseala. Preturile tot mai accesibile, avantajele oferite de aceasta varianta sunt doi factori decisivi, care cantaresc foarte mult pentru cineva care de ales intre mai multe optiuni. Si totusi, care sunt principalele beneficii daca alegem incalzire in pardoseala?
 • Bianca Hau
 • 24.06.2016
iTechSol – Afla avantajele unor pompe de caldura!
iTechSol – Afla avantajele unor pompe de caldura!
In oferta iTechSol gasesti o gama variata de pompe de caldura, ideale oricaror aplicatii (fie rezidentiale, fie de alta natura). Poti alege intre pompe de caldura aer-apa, dar si pompe de caldura sol-apa. Indiferent de optiune, cu iTechSol ai garantia unei investitii avantajoase. Adio calorifere reci, adio facturi piperate, adio disconfort si cheltuieli neprevazute!
 • SILVANA VOROVENCI
 • 07.11.2014
Profita de soare cu panourile solare iTechSol!
Profita de soare cu panourile solare iTechSol!
Inca de mici am fost invatati sa iubim si sa respectam mediul in care traim, dar si sa facem tot posibilul pentru a-l proteja. Din nefericire, in urma unei expansiuni continue a tehnologiei, involuntar, omul a luat parte si la actiuni daunatoare mediului inconjurator. Vestea buna este ca, odata cu trecerea timpului, au fost dezvoltate atat tehnologii care sa le faca oamenilor viata mai usoara, cat si tehnologii care sa ii ajute sa traiasca intr-un mediu mai sanatos, prezervand resursele disponibile. Din gama acestor tehnologii fac parte si panourile solare ; in momentul in care iti doresti sa ai la dispozitie cat mai multe optiuni cand vine vorba de panouri solare, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele oferite de firma iTechSol!
 • Zorina Constantinescu
 • 02.04.2014
iTechSol – Maximum de confort cu minimum de investitii
iTechSol – Maximum de confort cu minimum de investitii
Produs relativ nou pe piata din Romania, pompa de cladura este cea mai ieftina solutie pentru conditionarea aerului din incaperi si pentru incalzirea apei menajere. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama difersificata de pompe de caldura, performante, furnizate de importanti producatori in domeniu, iTechSol este solutia perfecta! Firma are ca obiectiv oferirea de produse menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor si sa scada consumul de resurse ale pamantului prin folosirea energiei regenerabile. Astfel, iTechSol iti pune la dispozitie pompe de caldura aer-apa Thermia la preturi excelente, care odata montate vor aduce beneficii greu de ignorat, incepand cu sporirea nivelului de confort in locuinte si terminand cu facturi reduse la intretinere.
 • Silvana Vorovenci
 • 04.03.2014
Sisteme solare pentru piscine disponibile prin iTechSol
Sisteme solare pentru piscine disponibile prin iTechSol
Ti-ai amenajat recent o piscina insa nu te poti bucura de ea datorita vremii de afara? Acum poti schimba acest lucru prin utilizarea unui sistem solar creat special pentru piscine. Prin intermediul unui asemenea sistem vei putea asigura o temperatura optima atat pentru apa cat si pentru aer, totul pentru a te putea bucura de piscina ta indiferent de conditiile meteo de afara. Asadar, invata cum sa realizezi acest lucru citind randurile de mai jos. - See more at: http://www.biz-smart.ro/sisteme-solare-pentru-piscine-disponibile-prin-itechsol/#sthash.cdbhRSru.dpuf
 • Andrei Prescura
 • 06.03.2014
iTechSol – Energii nepoluante in casa ta
iTechSol – Energii nepoluante in casa ta
In contextul unei poluari in crestere, chiar si pe piata din Romania au fost aduse solutii diverse de productie energetica fara arderea combustibililor fosili, sau prin alte metode daunatoare mediului. Turbinele eoliene se dovedesc si ele o solutie fiabila pentru multi dintre romani, mai ales ca in aplicatiile casnice se folosesc turbine eoliene mici.
 • Bianca Hau
 • 20.01.2014
Pompe de caldura doar prin iTechSol
Pompe de caldura doar prin iTechSol
Extrage energia din mediul natural, cu potential inepuizabil si o livreaza casei pentru a conditiona aerul si pentru a incalzi apa menajera, sursa energiei putand fi solul, aerul inconjurator sau apa din panza freatica, pe scurt: pompa de caldura. Practic, cea mai ieftina solutie pentru conditionarea aerului din incaperi si pentru incalzirea apei. Cu alte cuvinte, pompele de caldura sunt ideale celor care vor confort in camin cu minimum de costuri, acestea reprezentand, totodata, o investitie optima pe termen lung. Daca esti in cautarea unor astfel de solutii inovatoare, iTechSol, ce are ca principal obiectiv oferirea de produse menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor si sa scada consumul de resurse ale pamantului, prin folosirea energiei regenerabile, iti pune la dispozitie o gama vasta de pompe de caldura, extrem de fiabile, totul la preturi competitive.
 • Silvana Vorovenci
 • 18.02.2014