Ita Production

Str. Doboies nr. 11/A
Articole
Ita Production iti ofera scaune tapitate!
Ita Production iti ofera scaune tapitate!
Scaunul este cea intalnita piesa de mobilier : fie ca te aflii acasa sau intr-un local cu prietenii, sau chiar si afara, este imposibil sa nu gasesti la un moment dat un astfel de obiect care sa iti permita sa iei loc si sa te odihnesti. Din aceasta cauza, vei fi cu siguranta nevoit la un moment dat sa achizitionezi astfel de piese de mobilier: fie pentru locuinta ta, fie pentru birou, fie pentru localul pe care ai decis sa il deschizi. In astfel de cazuri, compania Ita Production iti vine in ajutor cu o gama vasta de modele de scaune tapitate!
 • Zorina Constantinescu
 • 14.01.2014
Ita Production: Asigura confortul casei tale
Ita Production: Asigura confortul casei tale
Iti doresti confort si modernism? Acum cele mai bune solutii in materie de design interior si accesorii pentru casa ta le poti obtine utilizand sau apeland la serviciile companiei Ita Production. Printre ofertele puse la dispozitia dumneavoastra de compania mentionata se numara si scaunele tapitate de cea mai buna calitate, scaune ce pot fi extrem de utile in cadrul oricarui camin. Pentru a obtine mai multe detalii referitoare la aceste produse dar si pentru alte informatii utile, nu ezitati si parcurgeti randurile de mai jos.
 • Andrei
 • 18.11.2013
Ita Production – tapiterie de calitate!
Ita Production – tapiterie de calitate!
Modelele realizate prezinta un design elegant si modern si foarte usor de manevrat si de montat. Ita Production realizeaza scaune tapitate de calitate superioara, iar marturie al acestui lucru stau colaborarile firmei cu diferite lanturi de magazine din intreaga lume, distribuind chiar si peste ocean in SUA si Canada.
 • Lavinia Bilba
 • 01.11.2013
Confort desavarsit cu scaunele tapitate de la Ita Production
Confort desavarsit cu scaunele tapitate de la Ita Production
Dispui de o locuinta proprie moderna, un restaurant, o pensiune, un hotel sau o sala festiva si doresti le impui simplitate si eleganta printr-o noua gama de scaune ? In acest caz, firma Ita Production din Sighetu Marmatiei iti ofera colectia de scaune tapitate pentru confortul tuturor oaspetilor care te vor vizita la un moment dat. Firma din nordul tarii va ofera o alternativa in ceea ce priveste, invechitele, clasicele, si deja banalele modele de scaune cu care am fost obisnuiti pana acum. Designul scaunelor tapitate efectuat de firma Ita Production si acuratetea detaliilor de finisare satisfac cerintele unei clientele din ce in ce mai numeroase, iar promptitudinea livrarilor precum si preturile competitive fac din societatea maramureseana partenerul ideal al afacerilor dumneavoastra. Firma produce nu mai putin de de 15000 de scaune tapitate lunar pentru vanzare. Scheletele acestor scaune sunt, de asemenea, din lemn masiv de fag sau din stejar, cu picioare pe natur, wenge, cires, nuc sau kolonial.
 • seby
 • 17.10.2013
ITA Production – conteaza pe ce stai
ITA Production – conteaza pe ce stai
Te-ai plictisit de vechile tale piese de mobilier si vrei sa faci o schimbare ? Sau poate ai nevoie de mobila noua pentru afacerea ta ori pentru o noua locuinta ? Nu stii de unde poti achizitiona scaune tapitate, coltare sau fotolii speciale ? Ori esti interesat de scaune cu cadru metalic si cu un design deosebit ? In acest caz, ITA Production SRL din Sighetu Marmatiei iti da o mana de ajutor si iti ofera tot ceea ce iti doresti ! ITA Production este o companie cu o vasta experienta in domeniul prelucrarii lemnului si fabricarii mobilierului, fiind infiintata in anul 1994 si avand ca obiect principal de activitate fabricarea de euro paleti din lemn. Firma maramureseana a avut o evolutie uimitoare, colaborand cu companii din afara tarii si obtinand licenta de fabricatie si cod de producator pentru a se putea impune pe piata Uniunii Europene.
 • irela Sturzoiu
 • 07.10.2013
Ita Production are grija sa stai comod
Ita Production are grija sa stai comod
Scaunele tapitate, intre moda, simt estetic si utilitate Cum intrebam si putin mai sus, ti-ai inchipui viata fara scaune? Cu siguranta ca nu! Poate doar daca ai merge in Japonia si ai fi nevoit sa locuiesti la o familie traditionalista, care serveste masa stand pe jos, poate doar atunci nu ai avea incotro si te-ai obisnui, dar, altfel, locuind in Occident, nici nu se pune problema ca intr-o casa sa nu fie scaune. La ce sunt bune scaunele? Pai, in primul rand acestea au fost concepute special pentru a te putea aseza pe ele, deci au fost inventate dintr-o necesitate. Te ajuta sa lucrezi mai bine, sa stai mai comod in timpul mesei si chiar sa te relaxezi in fata unui televizor.
 • Oana Birgaoanu
 • 01.09.2013
Ita Production, o noua dimensiune pentru scaune
Ita Production, o noua dimensiune pentru scaune
Iti plac scaunele tapitate? Le consideri extrem de elegante si versatile? Se potrivesc pentru orice incapere a locuintei tale, indiferent ca vrei sa le cumperi pentru living, pentru dormitor sau chiar pentru bucatarie? Visezi sa-ti renovezi bucataria si sa-ti comanzi o bucatarie frumoasa pe note de verde-mar si doresti sa-ti asortezi si mobila si, desigur, si scaunele cu toata imaginea aceasta atat de fresh? Pentru camera de zi ai in plan o masa lunga din stejar masiv, cu scaune frumos sculptate, iar undeva in coltul camerei ai vrea sa instalezi si un mic bar cu scaunele aferente? Dormitorul il vrei clasic, in linii cat mai simple cu mobilier si scaune cu cadru metalic?
 • Oana Birgaoanu
 • 20.08.2013
Ita Production – ‘Conteaza pe ce stai!’
Ita Production – ‘Conteaza pe ce stai!’
Nu stii de unde poti achizitiona scaune tapitate, coltare sau fotolii speciale, la preturi fara concurenta? Ai nevoie de scaune pentru bar ori mese de stejar, in modele diferite, de diverse dimensiuni si culori? Cauti scaune cu cadru metalic, cu un design deosebit? Iti doresti un mobilier special, realizat la comanda, rezistent si la dimensiuni variate? Compania Ita Production din Sighetu Marmatiei iti poate oferi tot ceea ce iti doresti! Cu 20 de ani de experienta in domeniul prelucrarii lemnului, firma Ita Production se poate mandri cu faptul ca ca realizeaza obiecte de mobilier, de calitate si cu un design special. In cadrul firmei Ita Production se produc lunar peste 15 mii de scaune tapitate, modelele fiind diferite, ca si culorile.
 • Mirela Sturzoiu
 • 30.07.2013