Iron & Steel Design

Str. Alexandru Ioan Cuza Nr.4
Articole
Iron & Steel Design: Scari metalice de interior la preturi avantajoase
Iron & Steel Design: Scari metalice de interior la preturi avantajoase
Amenajarea spatiului interior presupune operatii de design ce presupun experienta dar si cunostiinte de specialitate. Dar, pentru a economisi spatiu si pentru a oferi un design modern casei dumneavoastra va recomandam amenajarea unor scari metalice de interior. Aceste scari au dublu rol si anume permite accesul catre etaj rapid si confortabil (accesul realizandu-se prin interiorul casei) si amenajeaza interiorul casei dumneavoastra intr-un mdo eficient, impunator dar si modern. Aceste scari pot fi realizate la comanda, asadar indiferent de spatiul pe care il aveti la dispozitie sau de viziunea in materie de design interior pe care doriti sa o implementati, acum puteti obtine scara mult visata.
 • Andrei
 • 12.02.2014
Iron & Steel Design: Scari interioare din metal
Iron & Steel Design: Scari interioare din metal
Amenajarile interioare pot presupune diverse operatii prin care se poate optimiza spatiul avut la dispozitie si pentru a moderniza locuinta dumneavoastra. O solutie, despre care o sa vorbim si in articolul de fata, poate fi reprezentata si de realizarea si montarea unor scari de interior confectionate din metal. Aceste scari pot mari suprafata camerei in care sunt amplasate, pot inlocui cu succes scarile de exterior si au un design modern, placut si care se poate asorta cu ambientul deja existent. In cazul in care doriti sa comandati executarea unor astfel de scari de interior, nu ezitati si parcurgeti randurile de mai jos.
 • Andrei
 • 26.01.2014
Obloane A.L.A. de la Iron & Steel Design!
Obloane A.L.A. de la Iron & Steel Design!
Daca majoritatea dintre noi stiu ce sunt obloanele, cred ca un numar mai mic de persoane cunosc semnificatia acronimului A.L.A. Ei bine, acesta face referire la adaposturile de protectie civila, adica acele adaposturi in care cetatenii se pot refugia in cazul unui pericol de mare anvergura, adaposturi care trebuie sa fie autorizate conform normelor elaborate de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si aprobate de ministrul adminstratiei si internelor.
 • Anca Ionesei
 • 28.11.2013
Remont – ca totul sa fie limpede!
Remont – ca totul sa fie limpede!
Compania Remont, infiintata in 2005 la Campia Turzii are ca obiect de activitate comercializarea de echipamente de imbuteliere atat pentru liniile de imbuteliere noi, cat si reconditionate. Utilajele noi se refera la echipamentele de imbuteliere, cum ar fi instalatiile de pasteurizare, masinile de limpezit, de dopuit, de etichetat, de infoliat, de umplut, de suflat PET, mixere impregnatoare, pompe, filtre si vase de inox de orice tip pentru fermentare, stocaj si tratare. Pe de alta parte, utilajele reconditionate se impart in benzi transportoare si accesorii ghidaj, distribuitoare de capisoane termocontractabile, instalatii de pasteurizare, masini de limpezit, umplut si dopuit, imbuteliere sifon si utilaje pentru vinificatie. Compania asigura piese de schimb, service, montare si punere in functiune a liniilor de imbuteliere.
 • Bianca
 • 07.11.2013
Iron & Steel Design: avantajele utilizarii confectiilor metalice
Iron & Steel Design: avantajele utilizarii confectiilor metalice
Vrei sa-ti ridici, intr-un timp record, o hala de productie plus birourile aferente personalului TESA? In ziua de astazi acest luccru nu mai ridica nici o problema, in maxim 3 luni constructia mult visata si sperata este gata de a fi data spre utilizare. Cum se poate asa ceva? Numai cu ajutorul confectiilor metalice!
 • Oana Birgaoanu
 • 08.11.2013
Iron & Steel Design – garantia calitatii in constructii
Iron & Steel Design – garantia calitatii in constructii
Treptat, odata cu dezvoltarea fulgeratoare a marilor aglomerari urbane, impanzite de fel si fel de constructii, care mai de care mai impunatoare, pe piata au inceput sa apara tot mai multe firme care sa ofere servicii moderne in domeniul constructiilor. O astfel de firma care ofera o noua viziunea asupra domeniului constructiilor este Iron & Steel Design din Chitila, judetul Ilfov. In scurtul timp de la aparitia ei pe piata, in 2007, compania a acumulat destul de multa experienta, putand garanta in acest moment confectii metalice de calitate in orice tip de constructii, atat civile cat si industriale.
 • Adrian
 • 30.09.2013
Iron & Steel Design – confectii metalice de top!
Iron & Steel Design – confectii metalice de top!
ti trebuie confectii metalice diverse sau cochilii metalice speciale? Nu stii de unde poti face rost de sisteme de sprijinire santuri ori de usi sau obloane ALA? Vrei sa colaborezi cu un specialist care iti poate oferi servicii de sudare autorizata ISCIR, dar si consultanta tehnica de specialitate? In acest caz apeleaza cu incredere la compania Iron & Steel Design din Chitila! Avand sase ani de experienta pe piata constructiilor din Romania, firma Iron & Steel Design este recunoscuta in domeniu pentru calitatea confectiilor metalice realizate, indiferent de tipul de constructii vizat, civil ori industrial.
 • Mirela Sturzoiu
 • 15.08.2013
Iron & Steel Design – specialistul constructiilor diverse!
Iron & Steel Design – specialistul constructiilor diverse!
Ai nevoie de diverse confectii metalice ori de cochilii metalice speciale? Cauti sisteme de sprijinire santuri sau usi si obloane ALA? Nu stii la cine sa apelezi pentru servicii de sudare autorizata ISCIR sau consultanta tehnica? Compania Iron & Steel Design din Chitila este tot ceea ce iti trebuie! Cu sase ani de experienta pe piata constructiilor romanesti, firma iti poate garanta realizarea celor mai performante confectii metalice, in orice tip de constructii, fie ca aceastea sunt civile ori industriale.iron Iron & Steel Design este compania mereu la dispozitia ta, cu personal calificat ce are o experienta semnificativa in domeniul constructiilor, al executiei si montajului confectiilor metalice de tot felul, al usilor A.L.A., al confectiilor metalice din fier forjat, dar si al structurilor metalice din fier forjat.
 • Mirela Sturzoiu
 • 23.07.2013