Amsis Industries

Str. M.I. Dobrogeanu, Nr. 83
Articole
Sisteme de irigatii prin aspersie
Sisteme de irigatii prin aspersie
Cand eram mici le spuneam tasnitori, si tentatia era mare in a ne avanta prin culturile de porumb sau prin lanurile de grau ca sa profitam de stropii de apa racorosi. Nu aveam nici cea mai vaga idee ca se numeau aspersoare pentru irigatii. Ca sa nu mai vorbim de importanta lor. Stiam doar ca imprastie apa si ca uneori, in soare, se producea efectul de curcubeu pe care il admiram si il socoteam ca pe un eveniment important.
 • Sorana
 • 19.03.2013
Amsis Industries pentru solutii eficiente de irigat
Amsis Industries pentru solutii eficiente de irigat
Faptul ca Romania poseda numeroase terenuri agricole, nu reprezinta niciun secret pentru nimeni. Insa la fel de adevarat este ca jumatate din suprafata totala a acestora are deficit de umiditate in sol, ne arata studii efectuate de specialistii in domeniu, infrastructurile de irigatii fiind supuse unui proces de degradare continuu. La baza renuntarii fermierilor si cultivatorilor de a mai face investitii in astfel de sisteme, s-au aflat costurile mari de intretinere. Ca raspuns la necesitatile acestora, tehnologia irigatiilor a evoluat iar performantele sunt din ce in ce mai ridicate. Sistemele de irigatii sunt acum dotate cu numeroase elemente si accesorii performante, fapt care valorifica superior cantitatile de apa utilizate pentru culturi si eficientizeaza consumul de energie. Mai mult decat atat, temperaturile in continua crestere si procesul de desertificare ii obliga pe agricultori sa irige mai des decat in anii precedenti.
 • Silvana Vorovenci
 • 21.11.2013
Instalatii de irigat cu aspersoare oferite de Amsis Industries
Instalatii de irigat cu aspersoare oferite de Amsis Industries
Chiar daca vara s-a incheiat si toamna si-a intrat in rol, agricultura nu sta in loc. Pamantul trebuie arat si pregatit pentru o noua productie, cea de anul urmator. Desii infrastructura din Romania in ceea ce priveste sistemele de irigat pentru culturile agricole este cu adevarat la pamant, cei interesati pot achizitiona un sistem propriu care sa asigure irigarea propiru-zisa a culturilor. Un sistem de irigat profesionist este cel cu aspersoare, acesta oferind numerase avantaje despre care o sa discutam in cele ce urmeaza.
 • Andrei
 • 18.10.2013
Amsis Industries are mereu solutii pentru afacerea ta
Amsis Industries are mereu solutii pentru afacerea ta
Lucrezi in domeniul agriculturii si consideri ca aceasta meserie este una dintre cele mai frumoase din lume, deoarece agricultura este una dintre cele mai vechi indeletniciri ale omului, indeletnicire prin care si-a sustinut, de-a lungul timpului, alaturi de vanatoare, existenta? Vara de vara ai probleme cu productia de cereale din cauza secetei? Te-ai gandit pana acum sa apelezi la motopompe si la instalatiile de irigat, care sa-ti permita sa pastrezi o umezeala constanta a pamantului, chiar daca natura este mofturoasa si nu binevoieste sa binecuvanteze recolta cu o ploaie cereasca? Dar nu-i bai, acum tehnologia a avansat si poti sa irigi orice suprafata cultivata sau necultivata. Daca ai si o sursa de apa potabila prin preajma este si mai usor. Dar, au luat nastere si solutii in cazul in care nu exista nici macar sursa de apa subterana. Daca nu ai parte nici macar de curent electric prin preajma poti apela la electropompele submersibile.
 • Oana Birgaoanu
 • 24.09.2013
Amsis Industries Mangalia – specialistul irigatiilor de top !
Amsis Industries Mangalia – specialistul irigatiilor de top !
Cauti cele mai bune motopompe, electropompe submersibile sau pompe pentru priza tractorului ?
 • Mirela Sturzoiu
 • 15.07.2013
Amsis Industries – un real ajutor pentru orice agricultor
Amsis Industries – un real ajutor pentru orice agricultor
unor solutii eficiente de irigare a solului? Doriti o colaborare cu o companie specializata in domeniul irigatiilor? In acest caz aveti nevoie de serviciile si produsele companiei Amsis Industries! Specialistii acestei firme vor avea grija de cultura dumneavoastra.
 • Dan Constantin
 • 06.06.2013
Instalatii de irigat Bording de la Amsis Industries
Instalatii de irigat Bording de la Amsis Industries
Produsele si serviciile Amsis Industries sunt de calitate, iar preturile sunt competitive. Societatea comercializeaza o gama variata de produse si amintim de:
 • Oana Birgaoanu
 • 02.05.2013
Electropompele si utilizarea lor pentru irigatii
Electropompele si utilizarea lor pentru irigatii
Unul din visurile omenirii este de a controla natura. Putem zice ca a reusit acest lucru, cel putin in vastul domeniu al irigatiilor. Aici omul se foloseste de electropompe si reuseste sa faca o agricultura industrializata, obtinand astfel recolte mai bogate. De asemenea foloseste aceste pompe electrice pentru improspatarea aerului, in cazul incendiilor, in piscicultura sau oriunde este nevoie de o noua sursa de apa.
 • Oana Birgaoanu
 • 08.03.2013