Defon

str. Gen. Dragalina nr. 9
Articole
Videointerfoane Timisoara de la Defon!
Videointerfoane Timisoara de la Defon!
Compania Defon va pune la dispozitie o gama diversificata de sisteme de securitate, precum: videointerfoane Timisoara, sisteme antiefractie, sisteme de interfonie, control acces si supravegehre video. Pe langa aceste produse, compania Defon comercializeaza si sisteme de sonorizare publica.
 • Anca Ionesei
 • 05.06.2014
Defon – Daca ai nevoie de sisteme de protectie de utlima generatie!
Defon – Daca ai nevoie de sisteme de protectie de utlima generatie!
In ultimii ani suntem martorii unei adevarate explozii a numarului de spatii comerciale in Romania. De la chioscuri alimentare, chioscuri de ziare, frizerii, ateliere auto, depozite, hale comerciale cu diferite activitati (mobila, electronice, electrocasnice etc), acestea impanzesc din ce in ce mai mult marile orase. Din pacate, in paralel cu dezvoltarea intreprinzatorilor romani se dezvolta si “intreprinzatorii musafiri” sau, s-o spunem pe romaneste, hotii romani cei de toate zilele. Pentru ca este cale lunga pana cand statul va reusi sa mai reduca infractionalitatea, va recomandam cea mai indicata solutie pentru a dormi linistiti noaptea, stiind ca afacerea in care ati investit bani, timp si pasiune, este in siguranta. Aceasta solutie este reprezentata de sistemele antiefractie de la firma Defon din Timisoara.
 • Adrian
 • 21.11.2013
Defon -Siguranta si protectie la superlativ
Defon -Siguranta si protectie la superlativ
Care este rolul unui sistem de interfonie? Scopul acestor sisteme este acela de a permite controlul accesului in cladire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversatie urmata de deschidere data din interior sau prin folosirea unei cartele de acces. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori. Videointerfoanele sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si, asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Design-ul compact care le ofera acestor sisteme protectie impotriva actelor de vandalism si intemperiilor, faciliteaza montarea acestora pe orice suprafata (perete, tocul usilor etc) si in orice mediu, atat exterior cat si interior.
 • Dan Constantin
 • 03.09.2013
Defon – sisteme de securitate de inalta calitate
Defon – sisteme de securitate de inalta calitate
Firma Defon, avand o experienta de peste 20 de ani in furnizarea solutiilor inteligente de securitate, vine in sprijinul clientilor sai cu servicii precum comercializarea si instalarea sistemelor de securitate, sistemelor antiefractie, sistemelor de interfonie si control acces, sistemelor de supraveghere video, dar si a sistemelor de sonorizare publica. Pe langa aceste servicii, firma timisoreana se ocupa cu importul si distributia sistemelor de securitate si control acces.
 • Dan Constantin
 • 19.07.2013
Defon – solutii complete de securitate !
Defon – solutii complete de securitate !
Ai nevoie de sisteme de automatizari porti ori servicii de sonorizare ? Cauti cele mai bune sisteme de interfonie audio si video de pe piata ? Nu stii de unde sa faci rost de sisteme de antiefractie performante ? Esti in cautarea celor mai profesionale sisteme de detectie si semnalizare incendiu ? Atunci cu siguranta ca trebuie sa arunci o privire pe oferta completa pe care compania Defon din Timisoara ti-o pune la dispozitie !
 • Mirela Sturzoiu
 • 13.06.2013
Sisteme antiefractie de la Defon!
Sisteme antiefractie de la Defon!
Cred ca fiecare a vazut imagini sau a ascultat mici istorioare despre cum se gandeau proprietarii micilor magazine sa previna prin diverse sisteme intrarea prin efrctie. Clopotelul atarnat deasupra usilor a reprezentat poate cel mai rudimentar sistem de atentionare ca cineva a intrat in magazin. Asta se datora in principal faptului ca aceste mici afaceri erau afaceri de familie iar patronul era si vanzator. Si cum omul nu se poate afla in mai multe locuri deodata, clopotelul acesta a reprezentat unul dintre sistemele antiefractie. Necesitatea lor a dus la crearea de sisteme antiefractie electronice si sofisticate care au ca principal scop protejarea cailor de acces intr-un obiectiv.
 • Bianca
 • 18.02.2013
Alarme antiefractie sau paza electronica
Alarme antiefractie sau paza electronica
Siguranta este un deziderat important al tuturor oamenilor si un factor ce contribuie la echilibrul zilnic, deoarece fara aceste sisteme, frica si nesiguranta ar duce la instabilitate.
 • Oana Birgaoanu
 • 11.04.2013
Defon – sisteme antiefractie de calitate
Defon – sisteme antiefractie de calitate
O solutie ideala pentru a va asigura locuinta sau alt spatiu va este oferita de firma timisoreana Defon.
 • Dan Constantin
 • 14.03.2013