Magazinul de instalatii sanitare

Calea Clujului, nr. 271
Articole
Magazinul de instalatii sanitare – Chiuvete din inox practice si elegante!
Magazinul de instalatii sanitare – Chiuvete din inox practice si elegante!
Modelele de chiuvete din inox puse la dispozitia dumneavoastra de magazinul online al firmei Ebal din Oradea sunt excelente pentru orice bucatarie. Produsele pe care le gasiti in cadrul magazinului sunt fabricate in Germania de firme de renume, asadar calitate germana la pret accesibil. Materialul din care acestea sunt fabricate, inoxul, difera de majoritatea materialelor prin faptul ca se poate integra in aproape orice bucatarie.
 • Adrian
 • 21.11.2013
In Magazinul de instalatii sanitare gasesti doar produse de calitate!
In Magazinul de instalatii sanitare gasesti doar produse de calitate!
Atunci cand vine vorba de alegerea unei baterii pentru chiuvete, indiferent daca este pentru bucatarie sau pentru baie, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte, precum: designul, modul de actionare, functionalitatea, durabilitatea, locul de amplasare (pe perete, pe lavoar), etc. Magazinul de instalatii sanitare online, are in stoc, doar baterii cu design deosebit care vor oferi incaperii respective un aspect elegant si rafinat.
 • seby
 • 23.10.2013
Ebal– Magazinul instalatiilor sanitare performante!
Ebal– Magazinul instalatiilor sanitare performante!
Baterii pentru dus cu teava lunga, baterii dus flexibil, baterii de perete, baterii stative, baterii stative cu teava lunga, baterii monobloc, baterii de dus fix si coloane, robineti de toate tipurile ori accesorii de baie in felurite forme si modele– este oferta cu care Magazinul de instalatii sanitare se prezinta in fata clientilor care apreciaza calitatea si designul deosebit.
 • Mirela Sturzoiu
 • 01.03.2013
Cumpara de pe EBAL si vei simti diferenta
Cumpara de pe EBAL si vei simti diferenta
De ce vrei sa alegi o baterie clasica? Deoarece tot ce este clasic esti sigur ca nu se va demoda niciodata. In ziua de astazi poti alege o multime de modele, care mai de care mai sofisticate, insa ti-e tema de un singur lucru, sa nu cazi prada ridicolului si kitch-ului. Asa ca, mai bine alegi o poteca deja batatorita si te duci la sigur. Cu bateriile clasice nu ai cum sa dai gres, baia sau bucataria ta va arata intotdeauna impecabil si eleganta.
 • Oana Birgaoanu
 • 05.10.2013
Magazinul de instalatii sanitare – special conceput pentru tine!
Magazinul de instalatii sanitare – special conceput pentru tine!
Cu zece ani de experienta in producerea, distribuirea, comercializarea si importarea instalatiilor sanitare, firma oradeana iti ofera, prin intermediul magazinului sau online, Magazinul de instalatii sanitare, numeroae produse special destinate bailor si bucatariilor amenajate modern. Intra acum pe Magazinul de instalatii sanitare si vei putea alege orice produs iti doresti din varietatea de baterii pentru dus cu teava lunga, baterii pentru dus flexibil, baterii de perete, baterii stative sau baterii stative cu teava lunga, baterii monobloc, baterii de dus fix si coloane, robineti de toate tipurile si accesorii de baie, in modele si forme diverse.
 • seby
 • 25.09.2013
Cabine de dus pentru toate gusturile prin Magazinul de Instalatii Sanitare
Cabine de dus pentru toate gusturile prin Magazinul de Instalatii Sanitare
Chiar daca mediul online este utilizat preponderent pentru cumparaturi ce presupun achizitionarea de obiecte electronice sau electrocasnice, acum puteti sa beneficiati de avantajele unui magazin online si pentru obiectele sanitare ce sunt extrem de importante pentru orice imobil, fie ca vorbim despre un apartament propriu sau despre un spatiu comercial sau industrial. Asadar, de ce sa pierdeti timp pretios cautand cabina de dus ideala in depozitele aglomerate cand puteti opta pentru un mod mult mai confortabil ce va ofera o posibilitate de achizitie chiar din fata propriului calculator, telefon mobil sau tableta?
 • Andrei
 • 21.08.2013
Ebal – Magazinul instalatiilor sanitare de top!
Ebal – Magazinul instalatiilor sanitare de top!
Pe site-ul Magazinului de instalatii sanitare gasesti numeroase baterii pentru dus cu teava lunga, baterii pentru dus flexibil, baterii de perete, baterii stative sau baterii stative cu teava lunga, baterii monobloc, baterii de dus fix si coloane, dar si robineti de toate tipurile ori accesorii de baie in felurite forme si modele. Cu peste 10 ani de experienta in producerea, distribuirea, comercializarea si importarea instalatiilor sanitare, compania Ebal Com din Oradea este lider recunoscut pe piata de profil, calitatea produselor oferite clientilor fiind recunoscuta de cunoscatori.
 • by Mirela Sturzoiu
 • 19.07.2013
Magazinul de instalatii sanitare – visul oricarei bucatarii
Magazinul de instalatii sanitare – visul oricarei bucatarii
Te-ai hotarat sa iti renovezchiuveta inoxi bucataria si ai ajuns la alegerea chiuvetei din bucatarie. La inceput pare simplu, dar cand te afli in fata atator modele realizate din tot atat de multe materiale diferite, cum stii care este cea mai buna alegere? In primul rand, pentru a restrange posibilitatile de cumparare sa vorbim putin despre Magazinul de Instalatii Sanitare. Dupa cum ii spune numele, aceasta firma este specializata in comercializarea instalatiilor sanitare. Sa revenim la chiuveta de bucatarie. In primul rand, primul aspect de care ar trebui sa tineti cont atunci cand va alegeti aceasta piesa din bucatarie ar trebui sa fie calitatea materialului. Recomandarea mea este sa va orientati catre chiuvetele din inox, deoarece acestea sunt foarte rezistente impotriva coroziunii si oxidarii, iar, in acelasi timp, le puteti achizitiona la preturi foarte avantajoase. Bineinteles, puteti opta si pentru o chiuveta din materiale ceramice. Insa, pentru aceste chiuvete ar trebui sa aveti grija, deoarece, sunt foarte usor de zgariat.
 • Dan Constantin
 • 07.06.2013