INGCO

Principala 804A
Despre companie

Unde prețurile grozave și disponibilitatea excelentă ne fac primul și ultimul loc unde puteți cumpăra unelte și accesorii de înaltă calitate.

Misiunea Ingco, prezentă în peste 180 de țări din întreaga lume, a fost întotdeauna să proiecteze unelte profesionale, de la scule electrice până la unelte de mână, și să le facă accesibile tuturor printr-un raport calitate-preț excelent.

Bervas SRL a îmbrățișat imediat această filozofie, angajându-se să o răspândească și pe piața romaneasca începând cu 2018.

Sculele Ingco sunt supuse unor controale de calitate continue și scrupuloase, considerând că acest lucru nu trebuie citit doar din punct de vedere al eficienței, ci și din punct de vedere al designului și ergonomiei.

Fiecare produs este conceput pentru a îmbunătăți calitatea lucrării și a face execuția acesteia mai ușoară, cu intervenții asupra materialelor și tehnologiilor utilizate.

Suntem mândri să conducem utilizatorii romani către excelență și să putem spune tuturor: „Fă lumea în mâinile tale”, creează lumea în mâinile tale.

Foto & Video
Lasa un comentariu
Date de contact
Principala 804A, Sighetu Marmatiei, Judetul Maramures
07497*****
Ore de lucru
  • LUNI-VINERI 08:00 - 17:00
Statistica
0 aprecieri
195 vizualizari
0.00 / 0