Inform Cont

Strada Ardealului numarul 8, bloc L31, scara D, apartament 59
Despre companie

Inform Cont

 

Infiintata in anul 1994, societatea Inform Cont, cu sediul in Constanta, ofera solutii complete in domeniul contabilitatii prin crearea de programe software. Inform Cont a luat nastere in urma colaborarii dintre doi ingineri absolventi ai Facultatii de Automatica si Calculatoare.

Datorita serviciilor de calitate oferite, am reusit sa ne dezvoltam un portofoliu de clienti care de-a lungul timpului ne-au ramas fideli. Oferim asistenta tuturor celor care intampina dificultati in utilizarea programelor sau la aparitia unor nelamuriri. De asemenea, asistenta se refera la imbunatatirea programelor in functie de profilul companiei.

In relatia dintre vanzator si cumparator, comunicarea joaca un rol foarte important. Astfel ii ajuta pe programatori sa inteleaga nevoile cumparatorului si sa le ofere servicii de calitate. Comunicarea duce la dezvoltarea unor softuri performante si specializate.

Printre programlele oferite amintim softul pentru contabilitate generala, programe pentru urmarirea stocurilor, programe complete de distributie, programe pentru distributie de presa, alimentatie publica, contracte in rate si leasing, contracte de abonamente, etc.

Daca sunteti o companie in cautarea unor solutii eficiente si complete potrivite pentru afacerea dumneavoastra, Inform Cont este sursa dumneavoastra de incredere. Garantam calitatea fiecarui produs.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Programe contabilitate generala Programe contabilitate generala
Produse Inform Cont
Programe contabilitate generala   Usor de folosit, ieftine, compete - asa se pot caracteriza programele de contabilitate generala oferite de Inform…
Programe gestiune stocuri Programe gestiune stocuri
Produse Inform Cont
Programe gestiune stocuri   Programe usor de utilizat, introducerea rapida a datelor, siguranta asupra datelor introduse. Toate acestea prin programele…
Ultimele servicii
Servicii asistenta software contabilitate Constanta Servicii asistenta software contabilitate Constanta
Servicii asistenta software contabilitate Constanta   Aveti nevoie de servicii de asistenta software in contabilitate? Inform Cont Constanta are…
Date de contact
Strada Ardealului numarul 8, bloc L31, scara D, apartament 59 , Constanta, Judetul Constanta (vezi harta)
0744*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3427 vizualizari
0.00 / 0