Academia Startline

Sos.Pantelimon, nr.260 B, sector 2, Bucuresti
Articole
Cursuri make-up Brasov- frumusete si feminitate
Cursuri make-up Brasov- frumusete si feminitate
Cand vine vorba de aranjarea unei femei, pe primul loc sta machiajul, chiar daca este ceva simplu sau mai sofisticat, el iese in evidenta prin “desenele” artistice pe care le ofera. Machiajul este foarte important la o femeie, ii poate scoate in evidenta adevaratele calitati fizice si o poate face mai frumoasa, fara prea mari batai de cap. Daca vrei sa inveti sa te machiezi, ai putea face un curs make-up Brasov, aici vei invata foarte usor cum sa te faci frumoasa in adevaratul sens al cuvantului.
  • Bianca Hau
  • 10.03.2016
Cursuri make-up Brasov – incepe-ti cariera in domeniul make-up-ului
Cursuri make-up Brasov – incepe-ti cariera in domeniul make-up-ului
Academia Startline este locul in care poti invata nenumarate lucruri legate de cum sa machezi profesional pe tine si pe cei din jur. Incepe acum cursurile de make-up Brasov si iti garantam ca la sfarsitul acestora vei fi un alt om, cu perspectiva total diferita asupra machiajului. Invata alaturi de noi sa fii atat propriul make-up artist cat si al celor mai fideli clienti!
  • Bianca Hau
  • 09.03.2016
Cursuri make-up autorizate pentru oricine!
Cursuri make-up autorizate pentru oricine!
Frumusetea vine din interior se spune, insa pentru ca aceasta sa fie perfecta, make-up-ul este esential pentru domnisoare si doamne, insa, mai exista 3 alte domenii in care acesta are o importanta cruciala, iar pe langa asta, in aceste 3 situatii nu numai domnisoarele si doamnele sunt cele care sunt supuse unei sedinte de machiaj. Suntem Academia Starline, iar conceptul nostru pe care il aplicam in oferta de cursuri make-up autorizate este acela de a face ceea ce iti place, nu, pentru ca atunci cand faci ceea ce iti place, nu vei mai munci niciodata.
  • Bianca Hau
  • 15.12.2015