Inedit Grup

Str. Independentei, nr.38, sat Catelu, comuna Glina (langa Autostrada Soarelui)
Articole
Achizitionati cosmetice auto de la Inedit Grup si masina dvs. va arata impecabil!
Achizitionati cosmetice auto de la Inedit Grup si masina dvs. va arata impecabil!
Visul oricarui sofer este sa aiba o masina frumoasa, care sa luceasca de curatenie si sa miroasa placut. Insa acest ideal presupune multi bani si vizite dese la spalatoriile auto. Daca vreti sa dati o fata noua masinii dvs. ori de cate ori o scoateti din garaj, folositi cosmetice auto de la Inedit Grup!
  • Bianca Hau
  • 13.01.2016
Si masina ta are nevoie de cosmetice, cosmetice auto!
Si masina ta are nevoie de cosmetice, cosmetice auto!
Nu, nu trebuie sa-ti duci masina la o cosmeticiana, pardon, la o spalatorie auto profi, pentru a arata bine – si trebuie sa recunosti ca in Romania iti este greu sa-ti pastrezi masina impecabila, sa straluceasca de curatenie atat la interior, cat si la exterior, iar de vina sunt gropile, noroaiele, praful… -, ci ai nevoie doar de cosmetice auto de calitate. In acest mod ai grija de “doamna” ta chiar in curtea casei tale, cand ai tu timp, de cate ori este nevoie, si asta fara sa cheltuiesti bani in plus intr-o spalatorie auto, unde, de cele mai multe ori, masina ta este spalata doar la suprafata, iar de micile detalii care fac diferenta tot tu trebuie sa te ocupi.
  • Oana Birgaoanu
  • 03.06.2015
Despre spray-uri auto si eficienta acestora
Despre spray-uri auto si eficienta acestora
De la retusuri, pana la ungerea diferitelor componente, gama noastra de spray-uri auto contine toate produsele pe care orice sofer sau posesor de autoturisme trebuie sa le detina. Inedit Grup va ofera o gama variata de produse si accesorii atat pentru segmentul auto, cat si cel al igienei si curatarii. Deoarece suntem un grup de firme, Inedit Grup poate oferi o paleta larga de produse, insa noi, in cadrul acestui articol ne vom apleca asupra celor destinate intretinerii autoturismelor si nu numai. Gama noastra de spray-uri auto contine solutii eficiente atat pentru curatarea, dar si intretinerea diferitelor parti ale masinii dumneavoastra.
  • Bianca Hau
  • 20.11.2015