INDEEP CLUB

STRADA STRAJEI NR.83
Despre companie

Într-un loc în care natura a pus la un loc darurile sale: aer curat, depărtarea de zgomotul oraşului şi apropierea de păsările ciripind, oaspeţii noştri vin să se desprindă de stres-ul vieţii cotidiene, să-şi cureţe corpul de poluare şi toxine,să-l antreneze şi să-l pregateasca pentru noile provocări, să-şi relaxeze sufletul, în primul club integrat de scuba diving din România, ce crează un mediu plăcut şi relaxant.

Într-o ambianţa armonioasă, Clubul InDeep combină confortul camerelor unui loc elegant cu un loc de servit masa cochet, unde se serveste mâncare la înalte standarde de calitate, folosind ingrediente preponderent ecologice, echipamente de ultima generaţie pentru scuba diving şi sport precum şi un cabinet de masaj unde puteţi beneficia de câteva momente de plăcută relaxare. Clubul InDeep are sala de conferinţe, piscină, loc de joacă pentru copii şi un personal de cea mai bună calitate.

Va propunem un nou concept de vacanţă în care să combinaţi relaxarea cu un regim de sănătate propus de specialiştii noştri, adaptat la cerinţele fiecăruia.

Clubul InDeep este un concept nou, unic în România, care combină activităţi dinamice, antrenante şi optimizate pe fiecare categorie de vârstă, cu servicii de cazare într-o locaţie plăcută, odihnitoare, relaxantă. Astfel, toată familia poate participa la programul zilnic, fie că unii membri doresc să practice sporturi nautice (scuba diving,snorkeling sau înot), fie că doresc să se relaxeze la soare, pe parginea piscinei sau citind o carte interesantă. Copiii au şi ei parte de atenţie, deoarece au un spaţiu de joacă special conceput pentru ei,iar înotul face parte din distracţie.

Încercăm să va dăm câteva motive pentru care merita sa ne vizitati:

 • În cadrul clubului punem bazele formării individuale prin sport. Nu ne axam numai pe partea de agreement, mai important pentru noi este aspectul educaţional pe care îl livrăm odată cu instruirea. Cursanţii noştri devin mai siguri pe forţele proprii, mai încrezători în reacţiile lor şi mai bine pregătiţi fizic.
 • Sloganul nostru – sea deeper – ilustrează perfect ceea ce am dorit să transmitem – merită să priveşti mereu mai departe, dincolo de ceea ce este evident. Numai cu ajutorul unui mentor poţi vedea în profunzime, fie că ne raportăm la planul fizic, fie la cel spiritual.
 • Participarea la activitati (scufundări, orientare turistica, detoxifiere) crează coeziune de echipa – se dezvoltă sentimentul apartenenţei la un grup exclusivist.
 • Veţi găsi la club o echipa de prieteni gata oricând să va primească cu căldură şi să va fie călăuze sigure în călătoria de iniţiere în tainele scufundării.
 • Cazarea este în camere dotate modern,cu facilităţi hight-tech,accesul la internet este asigurat în orice zona a clubului.
 • Preparatele culinare sunt ecologice, utilizăm numai produse atent selecţionate,care să asigure mâncării un gust şi calităţi nutritive superioare.
 • Clubul este situat într-o zona liniştită, cu aer curat, chiar dacă se află amplasat la numai 10 minute distanţă de modernul şi agitatul oraş

  DESPRE SCUBA DIVING

  Scufundarea, fie de agrement sau profesională, presupune curaj, spirit sportiv, spirit de aventură. În acelaşi timp însă , oferă senzaţia de libertate, relaxare şi aventură. Este un sport pentru oameni liberi, care doresc să-şi înfrîngă limitele.Obţinerea brevetului internaţional de scuba diving NAUI va oferă următoarele beneficii:

 • autonomie – va puteţi scufundă fără instructor
 • mobilitate – puteţi alege că loc de scufundare orice baza nautică din lume
 • recunoaştere – intraţi în clubul NAUI, o reţea de scafandri recunoscuţi pe plan mondial
 • carieră – pentru cei care doresc să se perfecţioneze în acest domeniu, această activitate poate deveni profesia de baza
 • câştiguri financiare – va puteţi crea la rândul vostru propriul program de instruire

Scufundările se fac cu scafandri profesionişti brevetaţi. Avem contracte pentru asistenţă medicală (ORL, barocameră, asistenţă generală) Toţi trainerii au cursuri de prim ajutor. Tuturor participanţilor li se verifică tensiunea înainte de activitate Perimetrul unde se efectuează scufundările la mare este marcat prin balize, pentru eliminarea riscurilor de interferenţă cu ambarcaţiunile care trec prin zona.

 

 

Lasa un comentariu
Date de contact
STRADA STRAJEI NR.83, Cumpana, Judetul Constanta (vezi harta)
07446*****
Ore de lucru
 • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
 • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1908 vizualizari
0.00 / 0