ID System

Str. Matei Corvin nr. 5

Imprimare etichete

Compania ID System ofera servicii de imprimare etichete la standarde inalte de calitate, cu forma si dimensiunile cerute de client. Din punct de vedere al continutului, acestea pot include informatii precum codul de bare, logo-ul producatorului, grafica si descriere, firma asigurand totodata si imprimarea biletelor pentru strand sau competitii sportive, din carton termic. 

Pe langa solutiile customizate in domeniu, clientii care apeleaza la ID System pentru serviciile de imprimare au parte totodata si de etichete lizibile, superioare din punct de vedere calitativ gratie utilizarii unor echipamente de ultima generatie. Informatiile pot fi imprimate cu negru sau full color, preturile finale variind in functie de acest aspect dar si cantitatea dorita. Compania dispune de toate resursele necesare pentru a onora la timp chiar si comenzile mai mari.  

Prin externalizarea serviciilor de imprimare etichete catre ID System, economisesti inteligent si te bucuri de rezultate pe masura asteptarilor. Convinge-te! 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Imprimare etichete Imprimare etichete
Compania ID System ofera servicii de imprimare etichete la standarde inalte de calitate, cu forma si dimensiunile cerute de client. Din punct de vedere…