Refresh Service

Str. George Cosbuc, Nr. 13

Importator piese schimb autoutilitare

Importator piese schimb autoutilitare

 

Refresh Service este un importator de piese de schimb pentru autoutilitare. In cadrul magazinului nostru veti putea gasi toata gama de piese de schimb, de la injectoare, curele de transmisie, senzori motor, kituri de ambreiaj, pana la pivoti, capete de bara, volante, radiatoare, termocuple, etc. Preturile pe care le practicam sunt printre cele mai bune de pe piata.

Autoutilitarele sunt destinate transportului de marfa si se impart in furgonete, camionete si camioane.

Primele vehicule au aparut in anul 1769 si erau dotate cu motor cu aburi. Acestea au evoluat pana la autovehicule cu motor cu ardere interna si la cele cu motor electric.

Primul vehicul actionat de puterea aburului poate fi considerat cel al calugarului flamand Ferdinand Verbiest, creat in anul 1672. In Europa, in perioada revolutiei industriale, masinile au inceput sa capete un rol tot mai important. Primul autoturism care a fost patentat in S.U.A. a fost realizat de J.W. Carhart in anul 1871.

De atunci, industria constructoare de masini a evoluat, astazi ea trebuind sa raspunda unor noi cerinte cum ar fi utilizarea energiei regenerabile.

Pentru gama completa de piese de schimb pentru autoutilitare contactati reprezentii companiei folosind datele aflate in sectiunea contact.

 

Lasa un comentariu
Alte produse
Piese de schimb pentru autoturisme Sibiu Piese de schimb pentru autoturisme Sibiu
Piese de schimb pentru autovehicule
Piese de schimb pentru autoturisme Sibiu   Daca doriti sa achizitionati piese de schimb pentru autoturisme, Refresh  Service din Sibiu, va pune…
Importator piese schimb autoutilitare Importator piese schimb autoutilitare
Piese de schimb pentru autovehicule
Importator piese schimb autoutilitare   Refresh Service este un importator de piese de schimb pentru autoutilitare. In cadrul magazinului nostru…
Piese schimb plug Piese schimb plug
Piese de schimb pentru utilaje agricultura
Piese schimb plug   Va punem la dispozitie o gama diversificata de piese de schimb pentru plug. La noi veti gasi piese pentru majoritatea marcilor…