HQCafe

Str Ion Constantin Bratianu, Complex Dealu Mare
Despre companie

HQCafe.ro este magazinul de cafea online localizat in Targoviste, specializat in vanzarea produselor consumabile vending incluzand cafeaua, dar si in vanzarea cititoarelor de bancnote GBA HR1 si a automatelor, espressoarelor de cafea.

In ceea ce priveste domeniul vending suntem familiari cu aparatele de cafea  din gama Saeco si Necta. Ne ocupam cu comercializarea aparatelor de cafea  noi  si second hand, dar oferim de asemenea spre vanzare si consumabile pentru domeniul vending: pahare,palate,cafea boabe si diferite bauturi solubile pentru gusturi cat mai diversificate.In plus fata de produsele specifice pentru aparatele de vending, aceasta firma comercializeaza si esspresoare de cafea, cafea verde pentru slabit si multe alte produse.

Pe langa aparatele de cafea, HqCafe se mai ocupa si cu vanzarea si acordarea de service pentru sisteme de plata, mai exact pentru cititoarele de banknote Gba Hr1 si accesorii pentru validatoarele de banknote.

HqCafe este o firma tanara, dinamica, cu experienta relativ mica,dar cu potential si cu multa dorinta de cunoastere, de aprofundare a domeniului de vending.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str Ion Constantin Bratianu, Complex Dealu Mare, TArgoviste, Judetul Dambovita (vezi harta)
0734 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2934 vizualizari
0.00 / 0