HLP Software

Bdul 1 Decembrie 1918, Nr.2
Articole
Imprimante coduri de bare de la HLP Software
Imprimante coduri de bare de la HLP Software
Imprimante coduri de bare realizeaza tiparirea codului de bare, care este un cod binar aranjat ca un camp de bare si goluri intr-o configuratie paralela, dupa un model prestabilit.
 • Zoom Biz
 • 29.05.2014
HLP Software – ajutorul medicilor din Romania!
HLP Software – ajutorul medicilor din Romania!
Medicii de familie nu au tocmai cele mai usoare indatoriri; este de datoria lor sa puna un prim diagnostic corect, iar aceasta regula este valabila pentru sutele de pacienti pe care fiecare ii are in grija.
 • Zorina Constantinescu
 • 17.04.2014
Cum sa gestionezi eficient activitatea cabinetului tau medical – HLP Software
Cum sa gestionezi eficient activitatea cabinetului tau medical – HLP Software
Administrarea unei anumite activitati profesionale poate fi extrem de dicifila si o importanta consumatoare de timp daca nu dispuneti de instrumentele necesare care sa va ajute. Calculatorul, internetul si programele software fac parte dintre acele elemente fara de care cele mai multe dintre operatiuni (indiferent de domeniul in care sunt realizate) ar fi foarte greu de indeplinit. - See more at: http://www.net-biz.ro/cum-sa-gestionezi-eficient-activitatea-cabinetului-tau-medical-hlp-software/#sthash.OXTiKbQe.dpuf
 • Anca Ionesei
 • 10.03.2014
HLP Software ofera program de registru casa!
HLP Software ofera program de registru casa!
Daca esti in cautarea unui program de registru de casa usor de utilizat chiar si pentru incepatori, firma HLP Software ofera program de registru de casa Help RC.
 • Lavinia Bilba
 • 30.04.2014
Aplicatia ideala pentru fiecare farmacie- PharmEC Farmacie
Aplicatia ideala pentru fiecare farmacie- PharmEC Farmacie
Aceasta aplicatie este avizata de catre Ministerul Sanatatii sub numarul 544 din anul 2001, fiind extrem de utila datorita functiilor pe care le detine si pe care le puteti regasi in randurile de mai jos. Aceasta aplicatie este usor de utilizat datorita interfetei interactive, ergonomice si prietenoase de care se bucura, asigurand o gestionare eficienta si corecta a activitatilor specifice desfasurate intr-un astfel de mediu, contribuind la cresterea randamentului farmacistilor. Utilitatea acestui instrument care se afla la indemana tuturor farmaciilor cu circuit deschis, este dovedita de numarul mare de unitati farmaceutice ce l-au implementat, unitati care sunt foarte multumite de beneficiile aduse. Printre acestea se afla:
 • Anca Ionesei
 • 06.04.2014
Cauti imprimante coduri de bare? – HLP Software
Cauti imprimante coduri de bare? – HLP Software
In zilele noastre, toate actiunile intreprinse de catre societatile si persoanele ce activeaza in domeniul comertului sunt orientate din ce in ce mai mult pe satisfacerea clientului; prin urmare, foarte multi comercianti aleg sa ofere acestora cele mai bune produse, dar si metode facile de achizitionare.
 • Zorina Constantinescu
 • 19.03.2014
HLP Software-Pentru gestiunea farmaciilor
HLP Software-Pentru gestiunea farmaciilor
Creste veniturile si reduce costurile unei farmacii, raspunde intr-un mod eficient si rapid cerintelor pietei IT, genereaza formulare pentru introducerea datelor in inventar, gestioneaza exercitiile contabile si nu in ultimul rand asigura o utilizare usoara, fara cunostinte de specialitate. Acestea sunt doar cateva din beneficiile aplicatiei Pharmec Farmacie, solutia completa de gestionare informatica a tuturor activitatilor dintr-o farmacie, aplicatie utilizata in peste 3000 de farmacii din Romania, si totodata lider pe piata industriei software farmaceutice din tara.
 • Silvana Vorovenci
 • 06.02.2014
Imprimante de retete doar prin HLP Software
Imprimante de retete doar prin HLP Software
Elimina erorile de completare, asigura rapiditate in utilizare si totodata este caracterizata prin dimensiuni reduse si un design modern. Acestea sunt doar o mica parte din avantajele pe care o imprimanta pentru tiparirea de retete le ofera farmaciilor aflate in cautarea unor solutii optime menite sa micsoreze timpul de asteptare al pacientilor. Cu alte cuvinte, imprimanta de retete este un accesoriu necesar si obligatoriu in orice farmacie, deoarece isi aduce aportul in ceea ce inseamna eficienta si rapiditate in eliberarea de retete gratutite sau compensate. Asadar, daca isi doresti sa facilitezi munca in cadrul farmaciei, HLP Software, companie ce vine in ajutorul farmaciilor si supermarket-urilor in ceea ce priveste gestiunea cantitativ valorica, are solutia ideala pentru tine. Astfel, HLP Software, specializata in realizarea de programe si aplicatii pentru farmacii, clinici si cabinete medicale individuale, iti pune la dispozitie imprimante tiparire retete de inalta calitate, la preturi excelente.
 • Silvana Vorovenci
 • 19.02.2014