Herald Com Impex

str. Cuza Voda nr. 25
Articole
Herald Com Impex solutia instalatiilor electrice performante
Herald Com Impex solutia instalatiilor electrice performante
Dupa aproape doua secole de la descoperirea sa, un lucru este cert: electricitatea este cea mai importanta forma de energie utilizata atat de consumatorii industrial cat si de consumatorii casnici. De fapt, electricitatea, ¨a luminat¨ drumul civilizatiei spre o perioada moderna, mult mai infloritoare si determinanta in dezvoltarea la nivel mondial. Astazi, stilul de viata al multora dintre noi este dependent de instalatiile electrice care faciliteaza accesul la diverse utilitati printre care nelipsiutul televizor precum si multe alte obiecte de uz casnic, motiv pentru care este indiscutabila importanta instalatiilor electrice intr-o locuinta, mai cu seama fiind importanta calitatea, fiabilitatea si eficacitatea acestor instalatii precum si modul de realizare al acestora.
 • Silvana Vorovenci
 • 22.11.2013
Herald Com Impex Oradea – instalatii electrice de top!
Herald Com Impex Oradea – instalatii electrice de top!
Instalatii electrice la standarde europene cu materiale de cea mai buna calitate, pardoseli si constructii industriale, constructii de case, amenajari interioare si exterioare, mansardari si instalatii de incalzire – sunt doar o parte din serviciile de calitate pe care firma Herald Com Impex din Oradea le pune la dispozitia clientilor sai de aproape 20 de ani.H Experienta in constructii civile si industriale a societatii Herald Com Impex Oradea este deja recunoscuta si apreciata in randurile investitorilor in domeniu, dupa cum o demonstreaza portofoliul impresionant de clienti. Herald Com Impex Oradea, lider in domeniul constructiilor, a dovedit de-a lungul timpului ca stie sa-si respecte partenerii, imbogatindu-si si perfectionandu-si permanent aria serviciilor si lucrarilor oferite.
 • Mirela Sturzoiu
 • 25.02.2013
Herald Com Impex – expertii casei tale
Herald Com Impex – expertii casei tale
Faptul ca angajatii firmei sunt flexibili si extrem de bine pregatiti in domeniu, dand intotdeauna dovada de seriozitate si o atentie deosebita la detalii, dar si portofoliul impresionant al companiilor partenere si al clientilor nu sunt decat dovezi suplimentare ale calitatii serviciilor oferite de catre Herald Com Impex. Astfel, la Herald Com Impex din Oradea specialistii sunt gata sa iti ofere ori de cate ori ai nevoie consultanta tehnica in domeniu, dar si solutii diverse, adaptabile proiectelor tale. Toate lucrarile demarate si finalizate de echipele de lucru ale companiei Herald Com Impex sunt bine executate, firma acordand intotdeauna garantie clientilor.
 • Mirela Sturzoiu
 • 22.10.2013
Construieste viitorul cu Herald Com Impex
Construieste viitorul cu Herald Com Impex
Greselile sunt iminente si, daca sunt comise la momentul inoportun, pot atrage repercusiuni negative in viitor. In acest proces toti vor incerca sa profite de dumneavoastra. Agentul imobiliar, constructorul, arhitectul, autoritatile vor fi tentati sa profite de disponibilitatea dumneavoastra financiara si sa faca o treaba indoielnica din punct de vedere al valorii. Este foarte dificil sa gasiti pe cineva sa va ajute fara sa aiba un interes ascuns.
 • Adrian
 • 07.10.2013
Herald Com Impex Oradea – instalatii de top, garantate!
Herald Com Impex Oradea – instalatii de top, garantate!
Lucrand doar cu echipe de specialisti bine pregatiti in domeniu, responsabili si atenti la detalii, compania oradeana Herald Com Impex se poate mandri cu numarul si calitatea proiectelor finalizate in domeniul constructiilor civile si industriale. Indiferent de complexitatea lucrarii sau proiectului, Herald Com Impex reuseste sa faca fata cu brio oricaror provocari, respectand intocmai indicatiile beneficiarului, caruia ii ofera servicii de top, la cele mai mici preturi de pe piata.
 • Mirela Sturzoiu
 • 13.09.2013
Herald Com Impex Oradea – compania mereu alaturi de tine!
Herald Com Impex Oradea – compania mereu alaturi de tine!
Cu 20 de ani de experienta in domeniu, firma Herald Com Impex este un lider recunoscut in domeniul constructiile civile si industriale, toate lucrarile oferite partenerilor de afaceri fiind la standarde europene, executate cu materiale de cea mai buna calitate. De-a lungul anilor, pentru a satisface cerintele pietii, compania Herald Com Impex si-a diversificat constant aria serviciilor oferite clientilor, in acest moment acestia avand la dispozitie numeroase servicii, executate cu cele mai moderne echipamente si tehnologii. Herald Com Impex este compania care isi respecta intotdeauna colaboratorii, carora le ofera lucrari de calitate ridicata, executate intotdeauna la termenele stabilite de comun acord.
 • seby
 • 31.07.2013
Herald Com Impex Oradea – specialistul de care ai nevoie !
Herald Com Impex Oradea – specialistul de care ai nevoie !
Despre experienta in constructiile civile si industriale, despre calitatea serviciilor oferite clientilor, despre lucrarile realizate la standarde europene, vorbeste de la sine portofoliul partenerilor de afaceri ai firmei, care se mareste in mod constant. Si pentru ca este o firma care se respecta, Herald Com Impex si-a perfectionat permanent aria servicilor oferite clientilor, acestia avand la dispozitie o gama variata de optiuni, adaptate fiecarui proiect in parte. Colaborand cu compania Herald Com Impex ai garantia unor lucrari efectuate la standarde europene, finalizate la termenele convenite de comun acord, cu respectarea detaliilor de executie. Calitatea este tot ceea ce conteaza pentru firma Herald Com Impex, motiv pentru care angajatii acesteia folosesc intotdeauna doar materiale de calitate ridicata si echipamente de ultima generatie.
 • Mirela Sturzoiu
 • 24.06.2013
Herald Com Impex iti renoveaza locuinta
Herald Com Impex iti renoveaza locuinta
Consideri ca sosit vremea sa dai locuintei tale o noua imagine, un nou aspect caminului tau, sa o modifici si sa o renovezi. Te-ai plictisit de monotonia care exista in caminul tau, si vrei sa crezi o diversitate in el, ceva care sa te incite in parmanenta si sa-ti suresciteze imaginatia. Vrei sa unesti bucataria cu living-room-ul, sa existe intre ele doar un perete despartitor in care sa zidesti un mini bar. In felul acesta cand te vei uita la televizor la filmul sau la emisiunea preferata, si iti vine pofta sa mananci ceva dulce sau sarat sau sa bei un pahar de suc natural, de apa sau o cutie de bere, te vei putea deplasa fara probleme catre frigiderul tau.
 • Simona Nechifor
 • 27.05.2013