Helene

Str. Baldoveni, Nr. 7
Despre companie

Helene este un important distribuitor in Romania de unelte si piese de schimb pentru utilaje agricole, importate din Franta. Acestea respecta norme de calitate inalta si sunt insotite intotdeauna de certificate de conformitate cu reglementarile europene si garantie. Daca va doriti sa obtineti performanta in activitatile dumneavoastra de agricultura si sa lucrati cu cele mai bune instrumente si utilaje, Helene va pune la dispozitia aproape toata gama de produse de care aveti nevoie.

In oferta companiei sunt incluse piese pentru tractoare, motocultoare, sisteme de irigatii si piese pentru utilajele de intretinere a gazonului, elemente pentru ATV-uri, precum si garduri si panouri. Pe langa acestea, Helene comercializeaza si unelte pentru gradinarit, stropitori, utilaje de uz gospodaresc si incubatoare.

Compania s-a infiintat in anul 2007 si este localizata in judetul Ialomita. In prezent managementul are ca obiectiv principal extinderea retelei de distributie in tara, astfel incat sa furnizeze aceste produse destinate agriculturii si uzului in gospodarie la nivel national.

Aflati mai multe detalii pe pagina companiei sau utilizand sectiunea Contact.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Baldoveni, Nr. 7, Alexeni, Judetul Ialomita (vezi harta)
0767-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2448 vizualizari
0.00 / 0