Gros Kamin

Str. Muntele Gaina nr. 16 (incinta Rompetrol)
Despre companie

Avand in vedere ca avansarea tehnologiei este din ce in ce mai rapidă, confortul si siguranța locuinței dumneavoastră capata un rol foarte important si nu este permisa neglijarea acestora.

 

Nu este ușor sa creati un ambient plăcut, confortabil si durabil, dar nici imposibil. Noi suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta!

 

La construirea unei locuințe noi, trebuie sa acordați multă atenție la aspectele majore, dar nu puteți neglija nici detaliile.

 

Coșul de fum construit cu procedeul clasic din cărămizi sau alte prefabricate nonconforme, nu oferă siguranța necesară, cauzând uneori aprinderea funinginei depuse pe pereții coșului, punând astfel in pericol casa si viața dumneavoastră și a celor din jur.  Tirajul unui coș de fum astfel construit este redus, si prezența condensului in cantități mari este inevitabilă, cauza pentru care coșul are o durablilitate minimă.

 

De aceea s-au creat si perfecționat coșurile de fum din inox, precum si cele din ceramică, izolate, la standarde inalte, oferind astfel siguranța maximă, tiraj optim, o durată lungă de funcționare.

 

Gros Kamin SRL vă stă la dispoziție cu coșuri de fum ceramicecoșuri de fum din inox, o gamă completă de accesorii pentru coșuricentrale termice moderne având ca si combustibili peleți, lemne de foc sau cărbune.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Cos de fum ceramica EKO Universal Cos de fum ceramica EKO Universal
Cos de fum ceramic
Despre produs Sistemele de cosuri de fum din ceramica sunt triplu stratificate: boltar exterior, izolatie termica, tubulatura interioara; executate la…
Cos de fum INOX Cos de fum INOX "AG"
Cos de fum inox
Despre produs   Cosurile de fum din inox sunt eficiente prin greutatea si volumul lor redus, prezentand o varietate larga de construire a acestora,…
Cos de fum ceramic Effe2 Cos de fum ceramic Effe2
Cos de fum ceramic
Despre produs Din anul 2000 este disponibil si in Romania sistemul de cosuri de fum ceramice effe2 din Italia. Principalele avantaje, ce au adus satisfactie…
Centrale termice cu peleti, biomasa/lemne Benekov Centrale termice cu peleti, biomasa/lemne Benekov
Centrale temice cu peleti
Despre produs Centralele termice Benekov ofera un confort de nivel inalt, cu alimentare automata si autonomie de cateva zile, fiind ecologice si eficiente…
Date de contact
Str. Muntele Gaina nr. 16 (incinta Rompetrol), Oradea, Judetul Bihor (vezi harta)
0359 *****
Statistica
0 aprecieri
6923 vizualizari
0.00 / 0