Green Seiro

Str. Malului Nr. 6
Despre companie

Green Seiro va ajuta sa alegeti panourile fotovoltaice de care aveti nevoie, sa le instalati si sa obtineti cel mai bun pret

Ce inseamna Green Seiro?
Tehnicieni , electricieni si montatori specializati in Germania care vor lucra la preturi de Romania va vor sta la dispozitie pentru orice tip de montaj panouri fotovoltaice. O echipa de consultanti care va vor sfatui pe tot parcursul procesului de alegere si instalare.

Servicii 
Consultanta gratuita pentru a alege cele mai bune solutii de panouri fotovoltaice si materiale de montaj. 
Montam panouri pe orice tip de suprafata. Montam panouri fotovoltaice pe case, blocuri, hale si terenuri. 

Scapati de grija montajului si echipamentelor
Ne ocupam de tot si facem si curatenie dupa! Echipa noastra are la dispozitie toate echipamentele necesare pentru a realiza orice tip de montaj. Obisnuiti cu standardele vestice de lucru, expertii nostri au intotdeauna ce le trebuie si sunt gata sa actioneaza rapid.

Cat costa?
Costul montajului este stabilit impreuna cu clientul pentru fiecare proiect in parte . Contactati-ne la contact@greenseriro.ro pentru o evaluare absolut gratuita sau pentru orice alte informatii mai detaliate. 

Mai rapid nici ca se poate !
Datorita echipei numeroase, cu experienta si dedicata , putem realiza montajul pentru o casa sau o hala in maxim 48 de ore. Chiar si montajele extrem de complicate ale parcurilor fotovoltaice vor fi realizate in maxim 3-4 saptamani. 

Va suntem alaturi cu sfaturi, consultanta si cele mai bune servicii de montaj din tara. 

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Malului Nr. 6, Sibiu, Judetul Sibiu (vezi harta)
0727-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2169 vizualizari
0.00 / 0