Goghe Consulting

Str. Pravat 14, sector 6, Bucuresti
Despre companie

Compania Goghe Consulting vine in intampinarea voastra cu un pachet de cursuri de formare profesionala si cursuri pentru dezvoltare personala, bine puse la punct in ceea ce priveste tematica, partea teoretica si partea practica.

Echipa de specialisti care isi desfasoara activitatea in cadrul societatii este competenta si dedicata, asigurand calitatea serviciilor oferite.
Cursurile pe care le organizam vizeaza o sfera larga de domenii, precum: management de proiect, leadership, negociere, resurse umane, managementul sistemelor de securitate etc.

Oferim programe acreditate de Autoritatea Natională pentru Calificari in managementul proiectelor europene, management de securitate, resurse umane, formare de formatori etc.
Compania noastra a luat nastere din dorinta de a raspunde cat mai bine nevoilor de dezvoltare individuala si de cunoastere, asigurand programe de instruire corespunzatoare, care sunt sustinute de profesionisti autorizati in domeniile respective.
Programele de instruire sunt abordate in mod personalizat, in functie de nivelul la care se afla cursantii nostri sau in functie de alte criterii.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Cursuri formare profesionala Cursuri formare profesionala
Cursurile de formare profesionala organizate de catre compania Goghe Consulting va ajuta sa stapaniti foarte bine meseria pe care v-o doriti si sa aveti…
Curs evaluator de risc la securitatea fizica Curs evaluator de risc la securitatea fizica
Curs evaluator de risc la securitatea fizica organizat de catre compania Goghe Consulting! In urma participarii la acest curs, toate persoanele vor dobandi…
Curs tehnician sisteme supraveghere Curs tehnician sisteme supraveghere
Sunteti interesati sa urmati un curs tehnician sisteme supraveghere? Va invitam sa intrati in legatura cu expertii companiei Goghe Consulting. Acestia…
Curs formator Curs formator
Pentru a urma un curs de formator, va recomandam sa intrati in legatura cu expertii companiei Goghe Consulting care organizeaza frecvent astfel de cursuri…
Date de contact
Str. Pravat 14, sector 6, Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0723.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
8268 vizualizari
0.00 / 0