Glass Building Systems

SOS. PANTELIMON 111 A C
Despre companie

Specialitatea noastra o reprezinta fatadele tip cortina pentru care va oferim cu seriozitate experienta acumulata intr-un domeniu unic, cel al fatadelor de tip perete cortina, unde fiecare detaliu este important. In prezent domeniul,peretilor cortina (curtain walls)  fatadelor din sticla (glass facades)  custructura respectiv montanti si traverse din aluminiulemn sau otel ce sunt utilizati pentru imbracarea cladirilor cu fatade vitrate autoportante avand proprietati optime de izolare termica si acustica.

Consideram ca impreuna putem face ca executarea unui proiect in Romania si mai ales in Bucuresti sa fie realizabil in conditiile unui pret deosebit de competitiv si o calitate ireproesabila.

Reputatia noastra este construita pe aprecierile facute de clienti. Modul de organizare si management al tuturor proiectelor realizate ne face sa investim continuu in perfectionare si tehnologie de ultim moment.

Mentionam faptul ca sistemele de pereti cortina fie ca au structura din otel, lemn ori profile din aluminiu sunt utilizati si pentru luminatoare, verande.

Lasa un comentariu
Date de contact
SOS. PANTELIMON 111 A C, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0730-*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2369 vizualizari
0.00 / 0