Geometron

Bd. Carol I, nr. 84
Despre companie

Geometron

 

Firma Geometron s-a infiintat in anul 2007 in Craiova si are ca activitate principala desfasurarea de servicii complete in domeniile geodeziei, topografiei si a cadastrului. Firma noastra are in componenta un colectiv tanar si ambitios cu experienta destul de mare in domeniu, dar si seriozitate si profesionalismul ne-a ajutat sa ne impunem pe aceasta piata destul de aglomerata.

Inca un atu important ce ne ofera avantaj fata de firmele concurente este dotarea cu aparatura si soft-uri de ultima generatie, ce ne ajuta sa efectuam masuratorile intr-un mod profesionist, intr-un timp cat mai scurt si la preturi foarte avantajoase.

Lucrariile de geodezie includ anumite lucrari de determinare pentru retelele geodezice de sprijin, cele de indesire si ridicarile pentru intravilan si extravilan. Serviciile de proiectare, executare si cele de modernizare, prin diverse mijloace clasice si cu ajutorul tehnologiei prin GPS, a retelelor geodezice altimetrice, planimetrice si tridimensioanle fac parte tot din categoria lucrariilor de geodezie ce se efectueaza pe tot teritoriul tarii.

In domeniul topografic serviciile prestate de catre noi sunt impartite in ridicari topografice pentru anumite proiecte de infrastructura, planuri de situatii, asistenta topografica de santier, serviciul de masurare si determinare pentru calculul volumului de excavatie, consultanta tehnica, planuri de situatie 3d si urmarirea deformatiilor in constructii.

Lucrariile de cadastru includ actualizari si inscrieri pentru constructiile noi, lucradi de cadastru si intabulare, relevee pentru constructii, planuri de parcelare, dezmembrari si alipiri de terenuri.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Ridicari topografice infrastructura Ridicari topografice infrastructura
Ridicari topografice infrastructura   Pentru a ridica un pod sau alte activitati asemanatoare, apelati la serviciul ridicari topografice pentru infrastructura.…
Planuri parcelare Planuri parcelare
Planuri parcelare   Elemente importante privind documentatia pentru inregistrarea in cartea funciara, este reprezentat de planurile de parcelare.…
Lucrari retele geodezice Lucrari retele geodezice
Lucrari retele geodezice   Firma Geometron se ocupa de serviciul complet ce tine de efectuarea lucrarilor de retele geodezice pentru anumite lucrari.…
Date de contact
Bd. Carol I, nr. 84, Craiova, Judetul Dolj (vezi harta)
0351.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
5017 vizualizari
0.00 / 0