Tat Agrovest Srl

Str. Brassai Samuel, Nr. 18

Gelatina alimentara

Gelatina este o proteina de origine animala. Majoritatea tipurilor de gelatina este extrasa din bovine. Cum se utilizeaza gelatina: Primul pas in utilizarea gelatinei in preparate este hidratarea ei, pentru a scadea posibilitatea formarii cocoloaselor mai tarziu. Gelatina granule se hidrateaza intr-o cantitate de 5-10 ori mai mare de lichid decat propria greutate. Al doilea pas este dizolvarea sa pe baie de abur, avand grija sa nu fiarba. Expunerea indelungata la temperaturi foarte mari distruge gelatina. Pret fara TVA: 1,00RON
Lasa un comentariu
Alte produse
Piper verde boabe Piper verde boabe
Condimente intregi
Piperul verde este unul din cele mai aromate tipuri. Este utilizat preponderent în prepararea sosurilor pentru friptură, grătar ÅŸi a muÅŸtarului.…
Zahar pliculet stick Zahar pliculet stick
Condimente intregi
Firma noastra comercializeaza zahar la pliculet stick Pachetul contine 50 buc zahar stick de 5 gr. Pret fara TVA: 8.13 ron
Seminte de dovleac decojite Seminte de dovleac decojite
Condimente intregi
Dovleacul, un aliment-medicament, cu un gust aromat, bogat în vitaminele E ÅŸi C, în săruri în minerale (magneziu, potasiu), glucide ÅŸi în antioxidanÅ£i,…
Seminte de in Seminte de in
Condimente intregi
Bogate in acizi grasi omega-3, dar si in proteine si fibre, semintele de in sunt poate printre cele mai benefice seminte pe care le putem consuma. Printre…