Gedas Automatic

Str. Bozieni, nr. 2, sector 6
Articole
Instaleaza-ti un sistem antiefractie cu Gedas Automatic!
Instaleaza-ti un sistem antiefractie cu Gedas Automatic!
Fiecare persoana isi doreste sa stie ca se afla in deplins siguranta, indiferent de locatia in care afla: acasa, la locul de munca, la cumparaturi, in vizita acasa la un prieten etc. Din fericire, exista o multitudine de metode prin care poti sa asiguri siguranta deplina a spatiului in care te aflii, a persoanelor care sunt in jurul tau si a bnurilor materiale. Una dintre cele mai eficiente metode de acest tip este instalarea sistemelor antiefractie, care pot fi instalate in orice tip de cladire si care pot fi compuse din diverse accesorii, astfel incat fiecare persoana sa aiba posibilitatea de a-l alege pe cel potrivit. In cazul in care ai nevoie de servicii instalare sisteme antiefractie, iti recomandam sa apelezi la ajutorul firmei Gedas Automatic! - See more at: http://www.net-biz.ro/instaleaza-ti-sistem-antiefractie-cu-gedas-automatic/#sthash.hp3KqpsN.dpuf
 • Zorina Constantinescu
 • 09.04.2014
Gedas Automatic: Protectia de care ai nevoie
Gedas Automatic: Protectia de care ai nevoie
Te-ai intrebat vreodata care este cel mai eficient mod prin care iti poti proteja afacerea sau casa? Sistemele de securitate si siguranta sunt dintre cele mai variate, pe piata de profil fiind disponibile o gama mai mult decat diversificata de asemenea produse. De aceea, daca nu aveti cunostiinte de specialitate in acest domeniu o sa intampinati probleme in alegerea sistemului de siguranta care sa va satisfaca cerintele si nevoile. Pentru a va oferi o mana de ajutor, in acest scop a fost dezvoltat articolul de fata. Asadar, in cele ce urmeaza o sa va prezint poate cel mai popular si eficient sistem de siguranta ce se adreseaza atat utilizarii personale / private cat si utilizarii in domeniul afacerilor.
 • Andrei
 • 06.02.2014
Gedas Automatic – Avantajele sistemelor de automatizare pentru porti!
Gedas Automatic – Avantajele sistemelor de automatizare pentru porti!
Prin intermediul noilor tehnologii de pe piata, sistemele de automatizare au inceput sa acopere o paleta din ce in ce mai larga de activitati. Una dintre ele este reprezentata de domeniul automatizarilor de porti. In acest sens, in ultimul timp s-a constatat cum automatizarile portilor de intrare sunt printre favoritele romanilor. Nu doar portile de la casele mari si moderne se pot automatiza, ci orice fel de porti. Atat timp cat doriti confort, puteti sa il aveti. Cu alte cuvinte, nu conteaza daca sunteti sofer sau nu, daca aveti masina sau nu, pentru ca nu doar portile de intrare mari se pot automatiza, ci si portile pentru pietoni, care se pot actiona la fel de simplu, cu o telecomanda de dimensiuni mici.
 • Adrian
 • 19.02.2014
Automatizare porti garantata de Gedas Automatic
Automatizare porti garantata de Gedas Automatic
Imbunatatirea conditiilor de confort din cadrul propriului imobil pot presupune numeorase operatii de amenajari de interior sau de exterior. Dar pentru cei ce locuiesc la casa, modernizarile trebuie sa porneasca de la exterior si sa se finalizeze cu imbunatatirile aplicate interiorului. In acest sens va recomanda serviciile companiei Gedas Automatic, servicii ce vor fi descrise in cele ce urmeaza.
 • Andrei
 • 24.02.2014
Gedas Automatic. Avantajele barierelor electromecanice
Gedas Automatic. Avantajele barierelor electromecanice
Ce sunt si la ce folosesc barierele electromecanice? Este clar, toata lumea stie ce este aceea o bariera si anume, o bara mobila care are rolul de a impiedica trecerea persoanelor sau autovehiculelor pe o sosea sau pe o cale ferata. Este mai mult decat evident ca aceasta bariera este intrebuintata, in primul rand, ca si protectie, dar si ca un mod eficient de a impiedica patrunderea persoanelor straine sau neautorizate intr-o resedinta, hotel sau pensiune, parcare particulara sau parcare publica, vami, porturi si chiar si aeroporturi.
 • Oana Birgaoanu
 • 17.01.2014
Siguranta iti este asigurata de Gedas Automatic, cu sistemele de acces cu cartela!
Siguranta iti este asigurata de Gedas Automatic, cu sistemele de acces cu cartela!
Peste tot unde mergem, malluri, cladiri de afaceri, supermarketuri etc, intalnim din ce in ce mai multe sisteme de securitate, menite sa asigure atat protectia bunurilor stocate inauntrul incintei respective, cat si protectia angajatilor. In cazul in care vrei sa mentii controlul asupra sigurantei in sediul propriei tale firme, iti recomandam utilizarea unui sistem de acces cu cartela. Pentru a obtine astfel de sisteme de securitate, firma pe care trebuie sa o contactezi este Gedas Automatic!
 • Zorina Constantinescu
 • 06.01.2014
Sisteme de monitorizare video oferite de Gedas Automatic!
Sisteme de monitorizare video oferite de Gedas Automatic!
Siguranta ta si a celor din jur ar trebui sa fie pe primul loc, luand in considerare cresterea ratei infractionalitatii in zilele noastre. Pentru a asigura o viata linistita si fara griji, dar si o supraveghere constanta a locurilor in care te aflii, compania Gedas Automatic iti pune la dispozitie o gama vasta de sisteme pentru protectie, printre care se afla si sistemele de monitorizare video!
 • Zorina Constantinescu
 • 10.12.2013
Gedas Automatic – solutii ideale impotriva incendiilor!
Gedas Automatic – solutii ideale impotriva incendiilor!
Din cauza faptului ca aparitia incendiilor este un eveniment aleatoriu, avertizarea in caz de incendiu este obligatorie. Din punct de vedere al protectiei vietii, detectia de incendiu trebuie sa poata fi realizata atat automat cat si manual. Este foarte important sa se stie si ce tip de sistem de detectie si semnalizare incendiu poate maximiza siguranta persoanelor din spatiile protejate si poate reduce la minim pierderile. Sistemul integrat Gedas Automatic reprezinta o solu?ie complet? de securitate impotriva incendiului, de la izbucnirea lui pana la evacuarea organizata a persoanelor aflate in cladire.
 • Adrian
 • 04.11.2013