Gamm Productie Servicii Comert

Tarnaveni nr. 7, sector 1, Bucuresti Romania
Despre companie

Societatea Gamm Productie Servicii Comert este specializata in productia de masini si instalatii specifice industriei agricole, industriei alimentare si cea a ambalajelor. Compania este activa pe piata de specialitate inca din anul 1993, in prezent fiind unul dintre cei mai importanti producatori din tara. 

Gamm Productie Servicii Comert asigura fabricarea liniilor de obtinere a peletilor destinati centralelor termice ce folosesc lemnul ca si element pentru incalzire, respectiv peleti pentru furajare. Oferta societatii este una impresionanta, si cuprinde masini si instalatii dintre cele mai dverse, utilizate in cadrul industriilor mentionate. Cu ajutorul echipamentelor si instalatiilor marca Gamm Productie Servicii Comert, clientii nostri au intotdeauna garantia obtinerii unor produse finite superioare din punct de vedere calitativ. 

Un lucru important de mentionat este faptul ca societatea se ocupa exclusiv cu productia, si ulterior comercializarea instalatiilor si masinilor fabricate, si nu cu distributia acestora. Produsele se realizeaza pe baza de comanda pentru ca toate cerintele si necesitatile clientilor sa fie pe deplin satisfacute. 

Lasa un comentariu
Date de contact
Tarnaveni nr. 7, sector 1, Bucuresti Romania, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
07411*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2746 vizualizari
0.00 / 0