Gali Prod

Str. Erou Plutonier Radulescu
Articole
Amenajare salon nunti de la Gali Prod!
Amenajare salon nunti de la Gali Prod!
Amenajarea unui salon nunti este ingredientul de care ai nevoie pentru a putea organiza nunti ca in povesti. Gali Prod realizeaza toata gama de finisaje interioare si decoreaza spatiile intr-un mod unic, pentru ca locatiile sa intruneasca toate cerintele unei nunti.
 • Lavinia Bilba
 • 21.06.2014
Servicii de amenajari spatii comerciale oferite de Gali Prod
Servicii de amenajari spatii comerciale oferite de Gali Prod
In anumite afaceri, lucrarile efectuate pentru amenajari spatii comerciale sunt esentiale pentru imbunatatirea activitatii si cresterea numarului de clienti.
 • Zoom Biz
 • 28.05.2014
Gali Prod te ajuta sa iti amenajezi spatiul comercial!
Gali Prod te ajuta sa iti amenajezi spatiul comercial!
Nu este usor sa detii propria afacere, in special in cazul in care aceasta afacere este in domeniul comertului. Dupa cum stii, in comert, clientii au cea mai mare importanta; in cazul in care nu ar exista clienti, comerciantii nu ar avea cum sa isi dezvolte afacerea si nici macar cum sa o tina pe linia de plutire. Prin urmare, scopul tau ca si comerciant este de a atrage cat mai multi clienti; in acest scop, va trebui sa apelezi la randul tau la servicii de amenajari interioare spatii comerciale. In cazul in care doresti sa iti transformi spatiul comercial intr-un loc atractiv pentru clientii de toate varstele si clasele sociale, insa nu stii de unde sa incepi, apeleaza la serviciile oferite de firma Gali Prod!
 • Zorina Constantinescu
 • 23.04.2014
Gali Prod aduce frumosul in casa ta!
Gali Prod aduce frumosul in casa ta!
Iti doresti un camin care sa exceleze la capitolul amanajari interioare? Vrei ca locuinta ta sa fie amenajata dupa ultimele tendinte ale modei astfel incat rezultatul sa fie unul cu adevarat spectaculos? Pentru toate acestea nu este nevoie de investitii costisitoare, ci doar de o echipa de profesionisti, care prin intermediul materialelor de calitate sa ofere locuintei tale un aspect unic, personalizat si foarte la moda. Gali Prod, companie cu o experienta de aproape 20 de ani in oferirea serviciilor de amenajari interioare, exterioare si de finisare, este solutia perfecta pentru ca sa te bucuri de confort la superlativ! - See more at: http://www.construct-biz.ro/gali-prod-aduce-frumosul-casa-ta/#sthash.KpJDY2AG.dpuf
 • Silvana Vorovenci
 • 27.02.2014
Gali Prod: Ajutorul de care ai nevoie pentru amenajari de spatii comerciale
Gali Prod: Ajutorul de care ai nevoie pentru amenajari de spatii comerciale
In cazul in care doresti sa iti extinzi afacerea prin amenajarea unui spatiu comercial, iti recomandam tot ajutorul de care ai nevoie pentru a obtine rapid si usor rezultatele pe care le doresti.
 • Andrei
 • 26.03.2014
Gali Prod: Amenajari de spatii comerciale
Gali Prod: Amenajari de spatii comerciale
Gali Prod va intampina si cu tarife avantajoase, in functie de fiecare proiect in parte, putand acorda si reduceri de pret suplimentare– desigur aceste tarife variaza in functie de fiecare comanda in parte. Puteti vizualiza un catalog cu lucrari de amenajare spatii comerciale Gali Prod prin accesarea platformei online a companiei noastre. In acelasi timp, puteti oricand sa solicitati informatii suplimentare despre cele descrise si enuntate in acest articol prin utilizarea datelor de contact ce sunt listate in subsolul articolului de fata. Nu uitati, insa, sa specificati de unde ati aflat aceste detalii pentru a beneficia de cele mai avantajoase preturi.
 • Andrei
 • 12.03.2014
Gali Prod. 10 tipsuri pentru amenajarea unui spatiu comercial
Gali Prod. 10 tipsuri pentru amenajarea unui spatiu comercial
Inainte de a te apuca sa dai in stanga si-n dreapta cu bani pentru reclama, fie in media, fie cu ajutorul afiselor de tot felul, ar trebui sa chibzuiesti bine si sa investesti bani in amenajarea spatiului comercial intr-un mod cat mai eficient. Acesta este primul pas si cel mai important. Daca magazinul tau sau cafeneaua sau orice alta destinatie va lua acest spatiu este amenajat cu bun gust, imbinand partea estetica cu functionalitatea, ai toate sansele sa-ti cuceresti clientii din prima clipa.
 • Oana Birgaoanu
 • 20.03.2014
Amenajari de spatii comerciale asigurate de Gali Prod
Amenajari de spatii comerciale asigurate de Gali Prod
Construirea sau amenajarea unui spatiu comercial presupune executarea unor operatii de design interior si exterior care sa asigure pe de o parte siguranta si utilitatea cladirii propriu-zise si pe de alta parte impactul vizual care sa atraga viitorii clienti. Aceste constructii sau amenajari trebuiesc executate dupa un anumit proiect si desigur tinand cont de indicatiile si necesitatiile fiecarui client in parte. Astfel, pentru a beneficia de servicii de calitate pentru amenajari de spatii comerciale, va recomandam profesionalismul si experienta companiei Gali Prod.
 • Andrei
 • 09.02.2014