Galaxy Termo Trading

Str. Abatorului, nr. 1
Articole
Galaxy Termo Trading ofera separatoare de ulei!
Galaxy Termo Trading ofera separatoare de ulei!
Galaxy Termo Trading ofera separatoare de ulei de cea mai buna calitate, aducand astfel un beneficiu enorm pentru mediu. Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de separatoare de ulei din Romania, performantele produselor oferite in ceea ce priveste retinerea uleiurilor si a hidrocarburilor existente in apa menajera sunt foarte mari. Aceste separatoare de ulei sunt ingropate, astfel ca nu ocupa prea mult spatiu si se instaleaza in locurile in care activitatea desfasurata presupune lucrul cu uleiuri si hidrocarburi, precum societatile industriale, service-urile si atelierele auto, garajele si pietele.
 • Lavinia Bilba
 • 10.03.2014
Galaxy Termo Trading ofera fose septice fara bioactivatori!
Galaxy Termo Trading ofera fose septice fara bioactivatori!
Pentru epurarea apei in mod natural, Galaxy Termo Trading comercializeaza fose septice, fara substante bioactivatoare. Fosele septice sunt rezervoare subterane, etanse care colecteaza apa menajera produsa in gospodarii, eliminand materiile poluante si asigura retinerea deseurilor plutitoare si a materiilor solide. Apa menajera din gospodarii contine substante anorganice si organice si aceasta se poate deversa in mediul inconjurator numai daca respecta anumiti indici. Acestia pot fi atinsi prin instalarea unei fose septice care sa curete apa. Fosele septice pot fi aplicate in mai multe locuri, de la locuintele particulare la scoli, nuclee rezidentiale, restaurante si toate celelalte spatii ce folosesc cantitati mari de apa. Alegerea unei fose septice se face in functie de numarul de utilizatori.
 • Lavinia Bilba
 • 25.03.2014
Galaxy Termo Trading – Statii de epurare pentru uz casnic si industrial!
Galaxy Termo Trading – Statii de epurare pentru uz casnic si industrial!
Progresele realizate in ultimile decenii in domeniul epurarii apelor uzate au dus treptat la constructia unor statii de epurare mai inteligent concepute si in special mai economice. Prin epurare intelegem procesul complex de retinere si neutralizare a substantelor daunatoare dizolvate, in suspensie sau coloidale prezente in apele uzate industriale sau menajere. Principalul scop este de a imbunatatii calitatea acestor ape pentru a putea fi deversate in emisar fara a prejudicia flora sau fauna. Dupa ce apa este epurata in statii de epurare ea poate fi chiar refolosita in anumite domenii sau procese tehnologice. Galaxy Termo Trading, o companie din Pitesti, va ofera statii de epurare pentru uz casnic si industrial, la un raport calitate-pret excelent.
 • adrian
 • 13.02.2014
O apa mai curata cu Galaxy Termo Trading!
O apa mai curata cu Galaxy Termo Trading!
Fiecare dintre noi cunoaste importanta unei planete mai curate si, implicit, importanta unor ape mai curate. Din nefericire, poluarea apelor a fost destul de greu de evitat pana acum cativa ani, cand oamenii de stiinta din domeniu au gasit solutii eficiente pentru curatarea apelor din diferite surse si protejarea mediului care ne inconjoara. Contribuie si tu la mentinerea unei planete curate, utilizand echipamentele necesare pentru curatarea apelor menajere, cum ar fi separatoarele de grasimi comercializate de firma Galaxy Termo Trading!
 • Zorina Constantinescu
 • 25.02.2014
Top 3 modele de fose septice de la Galaxy Termo Trading
Top 3 modele de fose septice de la Galaxy Termo Trading
Vrei sa te muti intr-o zona in care nu exista canalizare si, vorba fie intre noi, acest lucru este des intalnit in Romania? Pentru ca nu doresti sa poluezi natura cu fel de fel de produse de uz casnic ce s-ar deversa in natura, te-ai gandit ca cea mai potrivita solutie pentru tine si familia ta ar fi sa apelezi la o fosa septica. Iar daca tot faci aceasta investitie, ai prefera sa achizitionezi o fosa septica ecologica de mari dimensiuni, care sa-ti permita sa stochezi o cantitate suficienta de apa menajera uzata.
 • Oana Birgaoanu
 • 04.02.2014
Galaxy Termo Trading – Importanta foselor septice!
Galaxy Termo Trading – Importanta foselor septice!
Pentru a asigura epurarea apei uzate in mod natural, Galaxy Termo Trading recomanda utilizarea foselor septice. Acestea sunt rezervoare subterane, etanse care colecteaza apa menajera produsa in gospodarii, eliminand materiile poluante si asigurand retinerea deseurilor plutitoare si a materiilor solide. Modelele comercializate de compania Galaxy Termo Trading difera in functie de numarul de utilizatori pe care il pot deservi. Domeniul de aplicare al foselor septice este variat, de la locuintele particulare la scoli, nuclee rezidentiale, restaurante si toate celelalte spatii ce folosesc cantitati mari de apa. Produsele sunt conforme cu standardele nationale ale tarilor membre UE. Aceste fose septice sunt utilizate in realizarea de instalatii de epurare noi sau in reconditionarea instalatiilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcaturii poluante a agentului de scurgere.
 • Lavinia Bilba
 • 16.01.2014
Avantajele foselor septice ecologice de la Galaxy Termo Trading!
Avantajele foselor septice ecologice de la Galaxy Termo Trading!
Tratarea apei menajere a devenit o adevarata necesitate, pentru a asigura o protectie cat mai eficienta a mediului, dar si pentru a-ti oferi o viata mai sanatoasa. Datorita tehnologiilor avansate din zilele noastre, exista din ce in ce mai multe echipamente performante ce servesc acestui scop. Una dintre solutiile ideale pentru tratarea apei este utilizarea foselor septic ecologice. In cazul in care esti in cautarea acestui tip de echipamente, compania Galaxy Termo Trading iti vine in ajutor!
 • Zorina Constantinescu
 • 05.01.2014
Protejeaza mediul cu separatoare de ulei Galaxy Termo Trading!
Protejeaza mediul cu separatoare de ulei Galaxy Termo Trading!
Fara indoiala, putem spune ca apa curata este cea mai mare valoare si bogatie a planetei noastre, fiind un element esential vietii la toate nivelurile ei, de la hrana si pana la activitatile de zi cu zi. Din pacate, ritmul complicat al vietii umane expune acest element de nepretuit la o solicitare sporita. Si aceasta sursa de energie, ca toate celelalte, este limitata, fapt pentru care avem obligatia de a pastra si proteja puritatea ei de dragul viitorului nostru. Din pacate, observam in ultimii ani tot mai multe cazuri in care, accidental sau nu, apele din jurul nostru sunt poluate cu fel si fel de elemente toxice. De exemplu, pentru a intelege ce efecte au acestea asupra apei, este suficient sa aflati ca un litru de ulei folosit poate polua un milion de litri de apa potabila. Si ganditi-va la tonele de uleiuri devarsate in rauri, lacuri, mari si oceane, ce efecte au ele.
 • Adrian
 • 13.12.2013